Κονταροχτυπήθηκαν σε Debate οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Λεμεσού

  Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ,  της Λεμεσού χθες βράδυ,  οι δύο διεκδικητές της δημαρχίας Ανδρέας Χρίστου και Νίκος Νικολαϊδης ανέπτυξαν τις θέσεις τους, σε μια δημόσια συζήτηση. Το debate οργάνωσε ο ραδιοσταθμός «Κανάλι 6» και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου επικαλέστηκε το έργο που έχει να επιδείξει το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζοντας την επιτυχία να εκτελούνται  μέσα στην κρίση έργα  εκατομμυρίων, με αποτέλεσμα η ανεργία να είναι η χαμηλότερη στη Λεμεσό.  Στόχος του Ανδρέα Χρίστου εφόσον επανεκλεγεί είναι όπως είπε, είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω η Λεμεσός ως τουριστικός προορισμός, να συνεχίσει να προσελκύει επενδύσεις και να εξακολουθήσει να αποτελεί διεθνές κέντρο επιχειρήσεων.  

                                         «Η Λεμεσός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα εποχή με προκλήσεις και χρειάζεται νέο δήμαρχο»,  δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Νικολαϊδης, υποστηρίζοντας ότι οι δημότες θέλουν αλλαγή σκυτάλης που θα δώσει στην πόλη ανανεωτική δυναμική. Ο κύριος Νικολαϊδης τόνισε   πως παρά το «λαμπερό παραλιακό μέτωπο» οι συνοικίες είναι ξεχασμένες, εντελώς παραμελημένες, με υπαρκτό τον κίνδυνο να δημιουργηθεί μια Λεμεσός δύο ταχυτήτων.                          

Μεταξύ των δύο υποψηφίων υπήρξε έντονη αντιπαράθεση κατά πόσο υπάρχει κακοδιαχείριση στο Δήμο, για την ανάπλαση του παλιού  λιμανιού, την καθυστέρηση παράδοσης του Παττιχείου Θεάτρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, για την διασπορά ουρανοξυστών στην πόλη και για τον τρόπο οδικής σύνδεσης  της Φραγκλίνου Ρούζβελτ με τον παραλιακό.
 

Δειτε Επισης

Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς
Με ομογενείς συναντάται ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα