Ανησυχεί ο Ντενκτάς για τη συμφωνία που πάει να συνομολογηθεί

Ανησυχίες για τη διασφάλιση της πολιτικής ισότητας, της ανεξαρτησίας, των εδαφικών και περιουσιακών δικαιωμάτων αλλά και της εγγύησης των Τουρκοκυπρίων εξέφρασε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς.
 
Σε συνάντησή του στα κατεχόμενα με μέλη του «συνδέσμου βετεράνων Τ/κ αγωνιστών», ο κ. Ντενκτάς είπε ότι οι προσδοκίες του «τ/κ λαού» - κατά την έκφρασή του - δεν θα ικανοποιηθούν στη συμφωνία που θα συνομολογηθεί.
 
«Δεν υπάρχει πολιτική ισότητα. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα γίνει ο διαμοιρασμός της κυριαρχίας και τώρα μιλούν για εδαφικό και περιουσιακό» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν αδύναμα σημεία και στο θέμα των εγγυήσεων.
 
Για το ενδεχόμενο σύγκλησης πενταμερούς, ο κ. Ντενκτάς ανέφερε ότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να διατηρήσει τα εγγυητικά της δικαιώματα και πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση, η ε/κ πλευρά θα βγει κερδισμένη.
 
Ο πρόεδρος του «συνδέσμου» Μεχμέτ Σαλίχ δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν θα αφήσουν κανένα να αγγίξει το ψευδοκράτος.

Δειτε Επισης

Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος