2ο Fashion Retail Summit – Όταν η μόδα γίνεται εμπόριο και το εμπόριο γίνεται μόδα

Έχει επέλθει κορεσμός άραγε στο Λιανικό Εμπόριο στον κλάδο της Μόδας; Κάποτε αρκούσε μια καλοστημένη βιτρίνα, ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός, μια χαριτωμένη εσωτερική διακόσμηση και καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Σήμερα, η επιθυμία του καταναλωτή στον κόσμο της Μόδας είναι πιο απαιτητική από ποτέ: Ο ανταγωνισμός είναι απλώς αδίστακτος, οι επιλογές άπειρες, τα ερεθίσματα κάτι παραπάνω από ευδιάκριτα και ο ίδιος ο υποψήφιος πελάτης «εκπαιδευμένος» και «πεινασμένος».
Υπάρχουν περιθώρια και μοντέρνες στρατηγικές, ούτως ώστε τα καταστήματα όχι μόνο να μη χάσουν την πελατεία τους, αλλά να κατορθώσουν ταυτόχρονα να προσελκύσουν νέο αγοραστικό κοινό; Οι μπουτίκ, τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, οι λιανέμποροι των ειδών ένδυσης κι υπόδησης, οφείλουν να συντονιστούν με τα νέα δεδομένα και να θωρακιστούν έξυπνα και πρακτικά έναντι του ανταγωνισμού που αυξάνει κάθε λεπτό. Η τεχνολογία, το M-Commerce, το Neuromarketing, η Εικονική Πραγματικότητα χαρίζουν μια αυξημένη αισθητηριακή εμπειρία στον επισκέπτη του φυσικού ή ηλεκτρονικού καταστήματος και διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα: με περισσότερο συναίσθημα, ερεθίσματα, βιώματα και πειθώ. Ο εντυπωσιακός κόσμος του Fashion Retail έχει μέλλον, αρκεί η αντιμετώπιση από την πλευρά του επιχειρηματία να είναι πελατο-κεντρική.
Το 2ο Fashion Retail Summit, που παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, στις 16 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, αναλύει τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους λιανέμπορους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Μόδας.
Το θεματολόγιο του συνεδρίου συμπεριλαμβάνει θέματα όπως τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου Μόδας, σε Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία κι Ελλάδα, το μέλλον της Υψηλής Μόδας (High Street), των Πολυκαταστημάτων, των Εμπορικών Κέντρων, το σχεδιασμό του καταστήματος και την in-store εμπειρία, το εξατομικευμένο user-experience, το πολυπρόσωπο προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή Μόδας, η ψηφιακή αλληλεπίδραση ουσίας, καθώς και η εποχικότητα και οι πελατοκεντρικές στρατηγικές διαρκείας.
Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς και εμπορικούς διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές Μάρκετινγκ, brand managers, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο Fashion Retail.
 
Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/2nd-fashion-retail-summit#pdf-programme
 
Κύριος Χορηγός: G.A.P. Vassilopoulos Group
Χορηγοί: Cablenet, JCC Payment Systems, KPMG Cyprus, Powersoft Computer Solutions και Somersby cider
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό INBusiness, INBusiness News, ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online Οργάνωση: ΙΜΗ.
 

Δειτε Επισης

Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη την Κύπρο-Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Περίπου 15.000-18.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Κύπρο-Όπλο αντιμετώπισης η έγκαιρη διάγνωση