2ο Fashion Retail Summit – Όταν η μόδα γίνεται εμπόριο και το εμπόριο γίνεται μόδα

Έχει επέλθει κορεσμός άραγε στο Λιανικό Εμπόριο στον κλάδο της Μόδας; Κάποτε αρκούσε μια καλοστημένη βιτρίνα, ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός, μια χαριτωμένη εσωτερική διακόσμηση και καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Σήμερα, η επιθυμία του καταναλωτή στον κόσμο της Μόδας είναι πιο απαιτητική από ποτέ: Ο ανταγωνισμός είναι απλώς αδίστακτος, οι επιλογές άπειρες, τα ερεθίσματα κάτι παραπάνω από ευδιάκριτα και ο ίδιος ο υποψήφιος πελάτης «εκπαιδευμένος» και «πεινασμένος».
Υπάρχουν περιθώρια και μοντέρνες στρατηγικές, ούτως ώστε τα καταστήματα όχι μόνο να μη χάσουν την πελατεία τους, αλλά να κατορθώσουν ταυτόχρονα να προσελκύσουν νέο αγοραστικό κοινό; Οι μπουτίκ, τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, οι λιανέμποροι των ειδών ένδυσης κι υπόδησης, οφείλουν να συντονιστούν με τα νέα δεδομένα και να θωρακιστούν έξυπνα και πρακτικά έναντι του ανταγωνισμού που αυξάνει κάθε λεπτό. Η τεχνολογία, το M-Commerce, το Neuromarketing, η Εικονική Πραγματικότητα χαρίζουν μια αυξημένη αισθητηριακή εμπειρία στον επισκέπτη του φυσικού ή ηλεκτρονικού καταστήματος και διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα: με περισσότερο συναίσθημα, ερεθίσματα, βιώματα και πειθώ. Ο εντυπωσιακός κόσμος του Fashion Retail έχει μέλλον, αρκεί η αντιμετώπιση από την πλευρά του επιχειρηματία να είναι πελατο-κεντρική.
Το 2ο Fashion Retail Summit, που παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, στις 16 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, αναλύει τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους λιανέμπορους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Μόδας.
Το θεματολόγιο του συνεδρίου συμπεριλαμβάνει θέματα όπως τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου Μόδας, σε Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία κι Ελλάδα, το μέλλον της Υψηλής Μόδας (High Street), των Πολυκαταστημάτων, των Εμπορικών Κέντρων, το σχεδιασμό του καταστήματος και την in-store εμπειρία, το εξατομικευμένο user-experience, το πολυπρόσωπο προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή Μόδας, η ψηφιακή αλληλεπίδραση ουσίας, καθώς και η εποχικότητα και οι πελατοκεντρικές στρατηγικές διαρκείας.
Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς και εμπορικούς διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές Μάρκετινγκ, brand managers, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο Fashion Retail.
 
Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/2nd-fashion-retail-summit#pdf-programme
 
Κύριος Χορηγός: G.A.P. Vassilopoulos Group
Χορηγοί: Cablenet, JCC Payment Systems, KPMG Cyprus, Powersoft Computer Solutions και Somersby cider
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό INBusiness, INBusiness News, ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online Οργάνωση: ΙΜΗ.
 

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»