Βαρύ το πένθος για το τραγικό θάνατο της 23χρονης φοιτήτριας

Σε βαρύ πένθος  βυθίστηκαν οι κάτοικοι Τρικάλων με το άκουσμα του τραγικού και ξαφνικού θάνατου της Ασπασίας Οικονόμου. Το 23χρονο κορίτσι που ήταν φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής Καρδίτσας, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της αδερφής της στην Αθήνα. Η ξαφνική απώλεια της 23χρονης Ασπασίας είναι μία ανείπωτη τραγωδία που έχει λυγίσει γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Άπαντες μιλούν για ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο όνειρα για τη ζωή και αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τη νεαρή φοιτήτρια.


Με βαριά καρδιά ο πατέρας της και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε  στο protothema.gr και εξήγησεπως η κόρη του γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.


«Η κόρη μου σπούδαζε κτηνίατρος και ήταν στο τελευταίο έτος της σχολής της. Στην Αθήνα είχε πάει για να δει την αδερφή της και έμενε σπίτι της. Όταν έγινε το συμβάν, η αδερφή της έλειπε και η Ασπασία μου ήταν μόνη της. Βγήκε στο μπαλκόνι να απλώσει ένα ρούχο και η βεράντα είχε νερά. Η Ασπασία γλίστρησε και χτύπησε το κεφαλάκι της στο κάγκελο της βεράντας, κάτω στο περβάζι. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Περιμένουμε τη νεκροψία και αύριο θα το κηδέψουμε το παιδάκι μου. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι τη χάσαμε. Η κόρη μου ήταν ένα χαρούμενο παιδί, με το γέλιο της μας έδινε χαρά. Κρίμα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».


ΠΗΓΗ: protothema.gr  

Δειτε Επισης

Πρόσθετες κατηγορίες σε 16 πρόσωπα για τη σύμβαση 717 για τα Τέμπη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
«Aισιοδοξία» για προσωρινή εκεχειρία στη Γάζα-Νέους όρους θα στείλουν οι ΗΠΑ, συμφωνεί η Χαμάς
«Έλαμπε ο κόσμος όταν χαμογελούσε»-Συγκλονίζει η μητέρα του Άγγελου που πνίγηκε στη Λευκάδα
«Κόλαση» η ζωή νεαρής γιατρού στη Θεσσαλονίκη από stalker ασθενή της-Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40χρονος
Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας
Συνελήφθη ψυχίατρος του Δρομοκαΐτειου που διακινούσε ναρκωτικά-Η Λίζα, η Αλίκη και τα τζιτζίκια
Βίντεο-ντοκουμέντο με το τζιπ των Τούρκων μαφιόζων, πριν τους πυροβολισμούς κατά πράκτορα της ΕΥΠ
Απέρριψαν την πρόταση ΑΚΕΛ για τα ξενόγλωσσα ΥΠΑΝ και κόμματα-Πυρά για προσβολή των πανεπιστημίων
Τα πεζούνια... βαποράκια, οι «Εσκομπάρ» των Forex και οι «ανακαλύψεις» Φαίδωνα για την Λατινική Αμερική
Καλύπτει τα ελλείμματα του ΟΚΥπΥ μέχρι το 2026 η Κυβέρνηση-Στα 70 εκ. εκτιμάται το κόστος