Η έρευνα του FBI έδωσε προβάδισμα στον Τραμπ

Σοβαρές αναταράξεις στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον δείχνει να δημιούργησε η απόφαση του FBI να ανοίξει ξανά την υπόθεση των email της υποψήφιας των Δημοκρατικών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα.
Αν θέλετε να κάνετε tweet ένα μέρος του κειμένου απλά επιλέξτε το και θα εμφανιστεί αυτόματα το εικονίδιο του twitter. Κάντε ένα κλικ πάνω του και είστε έτοιμοι...
Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που πραγματοποιείται τακτικά από το ABC News και την Washington Post, ο Ντόναλντ Τραμπ προπορεύεται της Χίλαρι Κλίντον κατά μία μονάδα. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 46%, ενώ η πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ 45%. Σημειώνεται μάλιστα πως η εν λόγω δημοσκόπηση περιλαμβάνει τους τέσσερις κύριους υποψήφιους, ενώ το περιθώριο σφάλματος δίνεται στις 3 μονάδες.
 
«Σε κάθε περίπτωση, η +1 μονάδα του Τραμπ είναι ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα», υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι της έρευνας του γραφείου Langer Research Associates, η οποία διεξήχθη από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου. «Δεν είχε περάσει σε ποσοστό την Κλίντον παρά μόνο μία φορά προηγουμένως», στα μέσα Μαΐου. Ο επιχειρηματίας είχε τότε προβάδισμα δύο μονάδων, σε μια δημοσκόπηση που περιλάμβανε μόνο τους δύο σημαντικότερους υποψηφίους.
 
Ακόμη, όπως αναφέρεται, το μερίδιο των «πολύ ενθουσιωδών» οπαδών της μειώθηκε από 52% στις 22 Οκτωβρίου σε 45% την Κυριακή. Περισσότεροι από μισοί από τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ (53%) δηλώνουν «πολύ ενθουσιώδεις», καταγράφοντας αύξηση κατά την ίδια περίοδο (ήταν 49% στις 22 Οκτωβρίου).
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Το χιόνι «έπνιξε» τη Νότια Αφρική-Απροσπέλαστοι δρόμοι και εγκλωβισμένοι οδηγοί
ΒΙΝΤΕΟ: Νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο-Η Χεζμπολάχ απάντησε με ρουκέτες
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Το Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ-Ανησυχία για τις κινήσεις Λιβάνου
Άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στη Σρι Λάνκα-Τα φαβορί για την προεδρία
«Αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου θα τον πυροβολήσω»-Η ατάκα της Χάρις που προκάλεσε αντιδράσεις
Εκτέλεσαν θανατοποινίτη για πρώτη φορά από το 2011 στη Νότια Καρολίνα
Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή-Φόβοι για αντίποινα από Χεζμπολάχ