Φέτα ΔΩΔΩΝΗ: Καθιερώθηκε στην προτίμηση του Κύπριου καταναλωτή

H φέτα Δωδώνη εμφανίστηκε στην κυπριακή αγορά για πρώτη φορά το 1999. Με το παραδοσιακό χαλλούμι να δεσπόζει στην καθημερινή διατροφή του Κύπριου καταναλωτή, η φέτα Δωδώνη, κατεξοχήν ελληνικό παραδοσιακό προϊόν και παρά το γεγονός ότι στην Κύπρο δεν έχει καταναλώσεις όμοιες με αυτές της Ελλάδας, κατάφερε, μέσα από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπεροχή που αντιπροσωπεύει η ίδια η Δωδώνη, τη βελτίωση της διανομής και διαθεσιμότητητας σε μεγαλύτερο εύρος στην κυπριακή αγορά αλλά και με παράλληλες προωθητικές ενέργειες να κερδίσει την προτίμηση του Κύπριου καταναλωτή.