Ιερέας βίασε την αδελφότεκνή του σε χωριό της Λευκωσίας

Όσα φρικιαστικά πέρασε στο σπίτι του θείου της που είναι ιερέας σε χωρίο της Λευκωσίας βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει 26χρονη από τη Λευκωσία που έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που ακούστηκαν κατά την ανάγνωση της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ο θείος της που είναι ιερέας έπεισε τη 26χρονη να εγκαταλείψει τη Λευκωσία και να επιστρέψει στο χωριό για να βοηθήσει τον πατέρα της με τις εργασίες που είχε.

Η 26χρονη επέστρεψε στο χωριό και ο θείος της, της παραχώρησε ένα δωμάτιο στο σπίτι του για να μένει.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατάγγειλε και παρατίθενται στην απόφαση του Κακουργιοδικείου «ένα βράδυ περί τα τέλη Μαΐου του 2013 την παραπονούμενη στο δωμάτιο της, επισκέφθηκε ο θείος της ο οποίος άρχισε να της μιλά και στη συνέχεια να της κάνει μασάζ στην πλάτη, με αποτέλεσμα αυτή να αποκοιμηθεί. Τότε ήταν που η παραπονούμενη άρχισε να σκέφτεται πως ίσως  ο θείος της την έβλεπε ως γυναίκα».

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας η παραπονούμενη πήγε στο δωμάτιο γης για να κάνει ντους και στη συνέχεια θα επέστρεφε στη δουλειά.

Βγαίνοντας από το ντους και φορώντας μπουρνούζι είδε τον ιερέα θείο της μπροστά της στο σαλόνι. Αμέσως επέστρεψε στο δωμάτιο της και μόλις φόρεσε το νυχτικό της, ο ιερέας εισήρθε στο δωμάτιο φορώντας μποξεράκι και ένα πουκάμισο μισάνοιχτο.

Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για τις φιλενάδες που είχε στο παρελθόν και να τις λέει κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου.

Προτού προλάβει να αντιδράσει η παραπονούμενη την έπιασε από τα χέρια την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα και πέφτοντας ολόκληρος πάνω της άρχισε να τη φιλά στα χείλη και να την αγγίζει με τα χέρια του στο στήθος στα οπίσθια και σε ολόκληρο το σώμα της.

Η παραπονούμενη αντιδρώντας τον έσπρωχνε λέγοντας του να φύγει.

Αυτός εξακολουθούσε να είναι από πάνω της και να τη χαϊδεύει και να τη φιλά στο πρόσωπο και στο λαιμό με λυσσαλέο τρόπο.

Ακολούθησε ο κτηνώδης βιασμός της από τον ιερέα θείο της.

Η παραπονούμενη κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία λίγες μέρες μετά παραδίδοντας και ένα σεντόνι στο οποίο εντοπίστηκε το σπέρμα του ιερέα το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκδοση της απόφασης του εφετείου που απέρριψε ομόφωνα όλους τους λόγους έφεσης και επικύρωσε την καταδικαστική απόφαση του κακουργιοδικείου για 10 χρόνια φυλάκιση του ιερέα.
 

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)