Η «προκήρυξη» για τις εκλογές στην Πάφο και ο Βέργας… συνεργός

Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος της «προκήρυξη» των αυτοαποκαλούμενων «Πυρήνων του λαμπρού» (κλεμμένο από τους Πυρήνες της φωτιάς που δρουν στην Ελλάδα) που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ στην Πάφο και διαδόθηκε αστραπιαία στα social media.

Οι άγνωστοι συντάκτες της προκήρυξης τα βάζουν με τις δημοτικές αρχές της Πάφου ζητώντας άμεσα την παραίτηση τους, ενώ κατονομάζει ως συνεργό στο έγκλημα τον τέως Δήμαρχο Σάββα Βέργα.

Μάλλον δεν ξέρουν πως θα γίνουν εκλογές. Αυτό συμπεραίνεται από την ανακοίνωση αφού οι συντάκτες ζητούν άμεσα εκλογές αγνοώντας το γεγονός πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές.

Γραμμένη με ιδιότυπο τρόπο και πολλά ορθογραφικά λάθη η προκήρυξη απευθύνεται προς όλους τους πολίτες της πόλης και ζητά την παραίτηση όλων των αρμοδίων «για να μην πληρώσει τη νύφη και πάλι ο λαός.»
  

Δειτε Επισης

Πάνω από 20 χιλιάδες Ουκρανοί στην Κύπρο το 2025 λόγω του πολέμου
Νέα πρότυπα ΕΕ για ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λογαριασμών
Στην Επιτροπή Οικονομικών οι άμεσες μεταφορές πιστώσεων σε ευρώ στην Ευρώπη
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
«Πράξεις αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας»-Τιμήθηκαν οι έξι γυναίκες της ΕΦ που κατέγραψαν τις περισσότερες αιμοδοσίες
Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Άρχισαν οι τελικές εξετάσεις σε Λύκεια και Τεχνικές-Ολοκληρώνονται στις 23 Μαΐου