Και επίσημα υποψήφιος για τη δημαρχία Πάφου ο Χρυσόμηλος

Ο Ακης Χρυσόμηλος εξήγγειλε επίσημα σήμερα, σε δημοσιογραφική διάσκεψη, την απόφασή του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, “με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου προς την ιστορική μας πόλη”.
 
Τρεις μόλις μήνες πριν από το 2017, η Πάφος συνεχίζει να βρίσκεται, είπε, αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες, αλλά και να αντιμετωπίζει δύσκολα προβλήματα.
 
Πρόσθεσε πως σ` αυτή τη χρονική συγκυρία η πόλη δεν μπορεί και δεν πρέπει να αρκείται στην αυτονόητη διαχείριση πόρων και έργων, που ήταν δρομολογημένα από τις προηγούμενες δεκαετίες και δεν μπορεί “να συμβιβάζεται με αυταρχικές λογικές, που αποκλείουν τους δημότες και τα οργανωμένα σύνολα από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων”.
 
Ο κ. Χρυσόμηλος είπε  πως δεν μπορεί να ανέχεται “να χρησιμοποιείται ο Δήμος ως όχημα για την εξυπηρέτηση της προσωπικής ατζέντας ενός και μόνο προσώπου” και πως είναι η ώρα που η Πάφος χρειάζεται Δήμαρχο με όραμα για την πόλη και τους κατοίκους της, με καινοτόμες ιδέες που θα την μετατρέψουν  σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, όπου η τεχνολογία, η ευαισθησία σε οικολογικές προσεγγίσεις και η αειφορία θα αξιοποιούνται προς όφελος του δημότη, κάνοντας τη ζωή του καλύτερη.
 
Πρόσθεσε πως είναι η ώρα που η Πάφος χρειάζεται Δήμαρχο που σέβεται τη Δημοκρατία στην πράξη, που συνθέτει και αξιοποιεί ιδέες και πρόσωπα, που δίνει λόγο και ρόλο σε όλες και όλους, για να συμβάλουν στην προσπάθεια για το καλύτερο, αλλά και πως είναι η ώρα, που η Πάφος χρειάζεται Δήμαρχο που έχει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης και των δημοτών, μακριά  από πολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικά συμφέροντα και λαϊκίστικες προσεγγίσεις.
 
Ο κ. Χρυσόμηλος ανέφερε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και πως διεκδικεί τη δυνατότητα να είναι, ανάμεσα σε ίσους, ο πρώτος  στην προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη για να συνενώσει, όπως είπε, δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους και τους κοινωνικούς φορείς γύρω από κοινούς στόχους “για να πάψει συνέχισε η πόλη να χρησιμοποιείται ως όχημα επίτευξης προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών αλλά και για να γίνει η Πάφος Δήμος των δημοτών και όχι του Δημάρχου”.
 

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία