Πώλησε σε εταιρεία το δανεικό μηχάνημα, αξίας 120 χιλιάδων ευρώ

Αυτό κι αν λέγεται θράσος! Δανείστηκε το πανάκριβο μηχάνημα για οδικές εργασίες 48χρονος από την Λεμεσό, παρέλειψε όμως να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.  

Όταν ο τελευταίος διερεύνησε την τύχη του σπαστήρα, αξίας 120 χιλιάδων ευρώ, διαπίστωσε πως το μηχάνημα είχε πωληθεί σε εταιρεία της Λευκωσίας έναντι του ποσού των 95 χιλιάδων ευρώ. 

Η υπόθεση άρχισε τον Απρίλιο του 2015 όταν ο  48χρονος, στα πλαίσια συνεργασίας του με εταιρεία, αιτήθηκε και του παραχωρήθηκε από  ελλαδίτη χειριστή  ένας  κινητός σπαστήρας. Για την συναλλαγή δεν είχε  υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία.

Ένα χρόνο αργότερα ο Ελλαδίτης ζήτησε από τον 48χρονο την επιστροφή του μηχανήματος, ή την σύναψη συμφωνίας για την περεταίρω χρήση του. Ο 48χρονος  με αοριστίες και υπεκφυγές, απέφευγε να απαντήσει στο αίτημα, καθώς όπως διαφάνηκε το μηχάνημα είχε ήδη πωληθεί σε  εταιρεία της Λευκωσίας.

Το γεγονός ότι ο 48χρονος παρουσίασε διάφορα έγγραφα κι  ήρθε σε συμφωνία για πώληση του συγκεκριμένου μηχανήματος οδοποιίας, έναντι του ποσού των 95 χιλιάδων ευρώ, επιβεβαίωσε ο Διευθυντής της Εταιρείας.

Μετά κι από αυτή την εξέλιξη η Αστυνομία εντόπισε και φωτογράφησε στην Λευκωσία το αναζητούμενο μηχάνημα, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα εναντίον του 48χρονου, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα αφού  ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.
  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ