«Αλλού σας τρώει τζιαι αλλού κνίθεστε, Ελλαδίτες αδερφοί»

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε να έχει προκληθεί τεράστιος σάλος στην Ελλάδα από τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, ο οποίος στον απόηχο της νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά, ανέφερε απλώς μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Ότι οι Ελλαδίτες αδερφοί μας, αντιμετωπίζουν υποτιμητικά τις κυπριακές ομάδες και πως μια νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας στον προσεχές μεταξύ τους αγώνα, θα αποτελούσε ακόμα μια καλή απάντηση στην υποτίμηση αυτή για να σωπάσουν.     
 
Μερίδα Ελλαδιτών δημοσιογράφων και ΜΜΕ ξεσπαθώνουν τα τελευταία 48ωρα κατά του Πρόδρομου Πετριδή, χαρακτηρίζοντας προκλητικές, εμπρηστικές και διάφορα άλλα σχετικά τις δηλώσεις του, λες και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε κάτι εξωφρενικά προσβλητικό γι’ αυτούς. Όμως ο Πρόδρομος Πετριδής αποτύπωσε απλώς την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα την οποία όλοι οι Έλληνες της Κύπρου φίλαθλοι και οπαδοί γνωρίζουμε και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συχνά-πυκνά, βιώνουμε.
 
Δόξα τον Θεό, ελληνικά μιλάμε, ελληνικά διαβάζουμε. Ακούμε πώς αντιμετωπίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι και οπαδοί(αν όχι όλοι, η πλειοψηφία τους) στις διάφορες αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές τους, τα διαβάζουμε στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες τους. Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο.... Διαβάστε εδώ τη συνέχεια της άποψης του πολιτικού συντάκτη του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Γιώργου Πλουτάρχου