Στόχος διαρρηκτών το οίκημα της Σαλαμίνας στη Δρομολαξιά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής μίας τηλεόρασης αξίας 400 περίπου ευρώ, από το οίκημα της Σαλαμίνας στη Δρομολαξιά, διερευνά η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες τα ξημερώματα άνδρας από τη Δρομολαξιά τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και ανέφερε ότι διαρρήχθηκε το Αθλητικό Σωματείο της Σαλαμίνας στη Δρομολαξιά. Ο άνδρας ανέφερε ακόμα ότι θεάθηκε ένα αυτοκίνητο σαλούν σκούρου χρώματος να εγκαταλείπει το χώρο.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή όπου προέβησαν σε περιπολία αρχικά περιμετρικά του χώρου και στη συνέχεια διενήργησαν εξετάσεις εντός του Σωματείου.
 
Στη σκηνή εντοπίστηκε ο υπεύθυνος του Σωματείου 60 χρόνων από τη Δρομολαξιά, ο οποίος έπειτα από έλεγχο που διενήργησε εντός του χώρου, διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί μια τηλεόραση 50 ιντσών, αξίας 400 περίπου ευρώ.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στο Σωματείο από πλαϊνό αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο αφού αρχικά αφαίρεσαν αλουμινένια στηρίγματα.
 
Στο Σωματείο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού το οποίο ενεργοποιήθηκε και σύμφωνα με τον μάρτυρα που έκανε την καταγγελία, η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.25 χθες τα ξημερώματα. Το Σωματείο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη
 
Η σκηνή δακτυλοσκοπήθηκε από την Αστυνομία και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)