Η πίστη για βαθμούς, το νέο αίμα και η επιτυχία του ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκης» (vids)

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε τρία διεθνείς ποδοσφαιριστές ενόψει των εκτός έδρας παιχνιδιών με την Ελλάδα (07/10) και την Βοσνία (10/10).

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ήταν παρών στο ΓΣΠ και σας μεταφέρει όσα δήλωσαν οι Αντρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Λαΐφης και Κωνσταντίνος Παναγή.

Αβραάμ: «Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα ίσα»
Πρώτος το λόγο πήρε ο Ανδρέας Αβραάμ ο οποίος είπε: «Θέλουμε βαθμολογικό κέρδος και από τα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα ίσα. Δουλεύουμε τώρα ενόψει Ελλάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς». 
 
Σε ερώτηση αν έχει μεταφέρει στοιχεία από την πορεία του στην Σούπερ Λιγκ:
«Δεν είναι μόνο εγώ, και άλλα παιδιά έχουν παίξει στην Σούπερ Λίγκ. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε σωστά και παρουσιαστούμε δυνατοί μπορούμε να έχουμε κέρδος».
 


Λαϊφης: «Σημαντικό ότι υπάρχουν παίκτες μας στο εξωτερικό»
Την προσοχή πρώτα στο παιχνίδι με την Ελλάδα – το οποίο τόνισε ότι είναι το πιο δύσκολο - και έπειτα στην Βοσνία έστρεψε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. «Πρώτα το ματς με την Ελλάδα και μετά την Βοσνία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και πάμε για το καλύτερο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πάμε για το καλύτερο».

Σχολιάζοντας το στοιχείο ότι υπάρχουν αρκετοί διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως και ο ίδιος, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι παίκτες μας παίζουν στο εξωτερικό. Μπορούμε για μεγάλα πράματα με την Εθνική. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες ακόμα και για το διπλό».


Παναγή: «Ο προπονητής θέλει να προσθέσει νέο αίμα»
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Παναγή δήλωσε: «Θα είναι δυο δύσκολα παιγνίδια, βλέπουμε πρώτα τον αγώνα με την Ελλάδα, πρέπει για 90 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, πρέπει να πάμε όσο το δυνατό πιο καλά προετοιμασμένοι. Ο προπονητής εμπιστεύεται όλους τους νέους και προσπαθεί να κάνει ένα συνδυασμό με τους πιο παλιούς. Προσπαθούμε να ετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για την Εθνική και είναι δύσκολη η κάθε αποστολή».

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη», στάδιο στο οποίο θα γίνει ο αγώνας, επεσήμανε:  «Είναι σημαντικές τέτοιες νίκες, θα μας δώσουν την ανάλυση οι προπονητές και θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιγνίδι με την Ελλάδα».

Για τη συμπερίληψη του Δημήτρη Στυλιανού στην κλήση: «Είναι σημαντικό, βλέπουμε ότι ο προπονητής εμπιστεύεται και άλλους τερματοφύλακες, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο».