Ο Ασάνζ υποσχέθηκε αποκαλύψεις σε σχέση με τις αμερικανικές εκλογές

Έγγραφα σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δεσμεύθηκε ότι θα αποκαλύψει ο ιδρυτής του αποκαλυπτικού ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ μέχρι τις 8 Νομεβρίου.
 
Ο Ασάνζ πραγματοποίησε σήμερα μια ζωντανή ομιλία μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης, από το Volksbühne Theater του Βερολίνου, με αφορμή την 10η επέτειο από την ίδρυση του WikiLeaks.

Όπως είπε το WikiLeaks ελπίζει να καταφέρει να δημοσιεύσει έγγραφα κάθε εβδομάδα για τις επόμενες 10 εβδομάδες.

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, είπε ο Ασάνζ, το WikiLeaks έχει δημοσιεύσει 10 εκατομμύρια έγγραφα, περίπου δηλαδή κατά μέσο όρο 3000 έγγραφα κάθε μέρα.
 
Ο Ασάνζ υποσχέθηκε να δημοσιεύσει έγγραφα σχετικά με τον πόλεμο, το πετρέλαιο, την Google, και την μαζική παρακολούθηση. Κάλεσε επίσης τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν στο νεοϊδρυθέν Task Force WikiLeaks, προκειμένου να βοηθήσουν στην υπεράσπιση του WikiLeaks από επιθέσεις.
 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αστυνομικοί στη Γαλλία σκίζουν με μαχαίρια φουσκωτή βάρκα με μετανάστες
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε πεντάχρονος στην έρημο στην Αριζόντα-Είχε χαθεί μαζί με τον σκύλο του
Ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών αποκαλύπτουν εκτεταμένη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία
Οκτώ χρόνια φυλάκιση για Ιμάμογλου ζητά η εισαγγελία για το πλαστό δίπλωμα
Παραπληροφόρηση πως «Τα παιδιά της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη των πυρκαγιών, υποστηρίζουν οι Τούρκοι
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη-Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
Ο Τραμπ αναμένει ότι η Χαμάς θα απαντήσει εντός 24 ωρών για πρόταση εκεχειρίας
Ο Τραμπ θα αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους του για τους δασμούς