Ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ΚΟΠ για την ΦΙΦΑ άφησε ο Κουτσοκούμνης!

Οι αναφορές του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την πράξη του να φορέσει φανέλα της Τουρκίας και η παραδοχή του πως επικρατεί χαοτική κατάσταση- μπάτε σκύλοι αλέστε είπε χαρακτηριστικά- σχετικά με τους ύποπτους φακέλους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από την παρουσία του κ.Κουτσοκούμνη στην αθλητική εκπομπή του Σίγμα, «Θύρα Σίγμα» το βράδυ της Δευτέρας (3/10).
 
Προς το τέλος της εκπομπής και ερωτηθείς κατά πόσο δέχθηκε κρούση από την ΦΙΦΑ για μόνιμη εργασία στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνής έριξε την… σπίθα, η οποία πέρασε στο ντούκου.
 
«Δεν έγινε πρόταση, όμως είναι κάτι που είναι θέμα χρόνου να συμβεί και εναπόκειται σε μένα το τι θα πράξω. Ήδη έχω υπό την ευθύνη μου και λειτουργώ ως πυροσβέστης σε 3-4 χώρες. Θα δείξει το μέλλον και θα ξέρουμε πολύ περισσότερα
μέσα στο 2017», είπε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του (μετά από 15 ολόκληρα χρόνια) από την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου για χάρη της ΦΙΦΑ.