Άναψε φωτιές στο Ε. Γ. του ΔΗΚΟ η Αντιγόνη για Στρόβολο

  
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, κατά την οποία αποφασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηρίξει το κόμμα στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.
Η συνεδρία εξελίχθηκε σε θυελλώδη με φόντο τον Στρόβολο, όπου το ενδιαφέρον της για τη δημαρχία εκδήλωσε ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου η Αντιγόνη Παπαδόπουλου, υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που είναι υποψήφια, θα την στηρίξει και το ΑΚΕΛ. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος επέμεινε ωστόσο στην υποψηφιότητα του Χρίστου Τσίγκη και διαμήνυσε στην πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ πως δεν την ψηφίζει το ΑΚΕΛ, με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να υποστηρίζει πως ο κ. Παπαδόπουλος ψεύδεται. Η Αντίγονη Παπαδόπουλου αποχώρησε πυροβολώντας και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα και να την στηρίξει μάλιστα το ΑΚΕΛ. 
Κατά τη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ κλείδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες οι υποψηφιότητες των Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη στη Λευκωσία, Κώστα Κορτά στην Αγλαντζιά, και Γιώργου Θεοφίλου στον Άγιο Δομέτιο. Κλείδωσε επίσης η στήριξη του ΔΗΚΟ προς τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ Νεόφυτου Παπαλαζάρου στο Γέρι. Στο Δάλι, το ΔΗΚΟ θα υποστηρίξει τον νυν δήμαρχο και υποστηριζόμενο από τον ΔΗΣΥ Λεόντιο Καλλένο, ωστόσο η σχετική ανακοίνωση θα γίνει εντός των προσεχών ημερών. Στήριξη σε ΑΚΕΛικό υποψήφιο θα δώσει το ΔΗΚΟ και στο Τσέρι, όπου υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι από το κόμμα της Αριστεράς, οι Σταύρος Μιχαήλ και Γιώργος Μιχαήλ. Ωστόσο, οι τοπικοί του ΔΗΚΟ διαμηνύουν πως δεν ψηφίζουν υποψήφιο του ΑΚΕΛ.  
 Δυσφορία εξέφρασαν και τα τοπικά στελέχη του ΔΗΚΟ στα Λατσιά, όπου το ΔΗΚΟ στηρίζει τελικά την υποψηφιότητα του επίσης ΑΚΕΛίκου Κυριάκου Παρπούνα, ενώ τεράστια αντίδραση από τους τοπικούς της Λακατάμιας καταγράφηκε για την στήριξη του ΕΔΕΚίτη Γιάννη Πιέριδη, καθότι θεωρούν πως δεν είναι εκλέξιμος και η διεκδίκηση του Δήμου αποτελεί χαμένη υπόθεση.
 
 Περισσότερα σε λίγο...
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία