Μητέρα και κόρη επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία συνελήφθηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακαν όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό ενώ  προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26  ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.
 
Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.
 
Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.
 
Αργότερα σήμερα οι δύο γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.
 

Δειτε Επισης

Έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά ακόμη και εντός της ημέρας η Ουκρανία
Άρχισε η διαδικασία στο Ανώτατο για αναφορά ΠτΔ για το νόμο για χρονόμετρα στο σύστημα φωτοεπισήμανσης
Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»
Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης
Ολοκληρώθηκε η τριήμερη κατάθεση Αναστασιάδη για το Κράτος Μαφία-Αιχμηρή απάντηση σε Koenig
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα
Ψάχνει 38χρονο για διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές η Αστυνομία στη Λεμεσό (pic)
Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά 31χρονου-Καταζητείται 33χρονος
Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Καταζητείται 43χρονος στην Πάφο για σοβαρά αδικήματα-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)