Συνάντηση Νικολέττου με τις γυναίκες στο Παραλίμνι

Θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα, την οικογένεια και την τοπική κοινωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία Παραλιμνίου, Γιώργος Νικολέττος, με γυναίκες της πόλης.
 
Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες βδομάδες με δημότες και οργανωμένα σύνολα ο Γιώργος Νικολέττος, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή προτάσεων.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν εκατοντάδες γυναίκες, ο Γιώργος Νικολέττος προέβη σε μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του προεκλογικού του προγράμματος, αναλύοντας κάθε θεματική ενότητα και επεξηγώντας τις προτάσεις που η κάθε μια περιλαμβάνει. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, όπως η καθαριότητα και το περιβάλλον, το κυκλοφοριακό πρόβλημα,  οι συγκοινωνίες, η εξυπηρέτηση του δημότη και η χρηστή διοίκηση, η απουσία αναπτυξιακών έργων, η έλλειψη χώρων πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, καθώς ζητήματα που αφορούν την υγεία και τον πολιτισμό.
 
Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Νικολέττος υπογράμμισε ότι «ο στόχος να αλλάξουμε το Παραλίμνι προς το καλύτερο, μόνο συλλογικά μπορεί να επιτευχθεί. Η ανταλλαγή απόψεων και ο διάλογος με την κοινωνία είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη δημιουργία σύγχρονων και πιο ανθρώπινων κοινωνιών». Τόνισε πως «η ισότητα και η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλες τι πτυχές της δημόσιας ζωής, αποτελεί βασική αρχή της δημοκρατίας και θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»