O AΠΟΕΛ έχασε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Γιαννιώτας

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού ήταν ο μοναδικός παίκτης που μετρούσε το απόλυτο.
 
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από τον Ιανουάριο του 2015 οπότε και φοράει την γαλαζοκίτρινη φανέλα είναι μόλις η δεύτερη φορά- σε παιχνίδια πρωταθλήματος - που παραμένει στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Η προηγούμενη φορά ήταν στην 35η αγωνιστική της περσινής σεζόν όταν δεν αγωνίστηκε στην ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.
 
Ο Γιαννιώτας, που είχε ανακοινωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου του 2014 από τον ΑΠΟΕΛ (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), είχε χάσει ακόμη ένα αγώνα στη περσινή χρονιά. Και πάλι με τον Απόλλωνα στην 30η αγωνιστική στο εντός έδρας 2-2, όμως τότε δεν ήταν καν στον πάγκο καθώς απουσίαζε λόγω καρτών.
 
Έτσι, από την ημέρα που ο Γιάννης Γιαννιώτας ήρθε στον ΑΠΟΕΛ – εξαιρείται το παιχνίδι με την Δόξα (03/01/15), καθώς μόλις τρεις ημέρες προηγουμένως είχε ανακοινωθεί – από τα 28 παιχνίδια δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής  για τρίτη φορά.
 
Τυχαίο ή όχι, στα τρία παιχνίδια που δεν πήρε λεπτά συμμετοχής ο Γιαννιώτας, ακόμη και αυτό με την Δόξα που ήταν και επίσημα παίκτης της ομάδας, ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε. Μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.