Τα… Google Maps της έριδος!

Όπως ακριβώς τα προεόρτια, έτσι και τα μεθεόρτια της χθεσινής μετωπικής ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ αποδεικνύονται υψηλών εντάσεων. Με αφορμή τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ των πρωταθλητών στο χέρι του Μουρίγιο μετά από κεφαλιά του Εφραίμ στο 31’, ο Νεκτάριος Πετεβίνος προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
«Για άλλο ένα αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο δεν υπάρχει καλό οπτικό πεδίο. Φαίνεται ότι γενικά από το περίφημο Google maps και εντεύθεν στους αγώνες με την ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει πρόβλημα... τεχνολογίας. Χθες αντιμετωπίσαμε βεβαίως και δικά μας προβλήματα ευστοχίας. Όμως σήμερα υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει την πρόκριση στους 32 του Europa League, την Πέμπτη. Αυτό είναι η δική μας προτεραιότητα», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων».



Η απάντηση δεν άργησε να έλθει, καθώς ο Κυριάκος Δημητρίου λίγο αργότερα προχώρησε σε ανάλογη ανάρτηση στα social media.

«ΑΠΟΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOOGLE MAPS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου των Λαρνακέων, το οποίο επίσης δεν έμεινε… αναπάντητο για πολλή ώρα.
«Με αφορμή το “δίδαγμα”. Στο Google maps υπάρχει search για updates? Η Λάρνακα δεν έχει τις νέες κατασκευές. Να πατήσω refresh?», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Με τη σειρά του ο Κυριάκος Δημητρίου ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook το ακόλουθο σχόλιο: