Χειροπέδες σε 23χρονο για διαρρήξεις κατοικιών στην Τάλα

Τον συνέλαβαν για διάρρηξη σκοπευτηρίου αλλά τα αποτυπώματά του συνδέθηκαν με διαρρήξεις κατοικιών.
 
Διάταγμα κράτησης 4 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος συνελήφθη αρχικά για τη διάρρηξη σκοπευτηρίου και την κλοπή κυνηγετικών όπλων που καταγγέλθηκε στις 23 Οκτωβρίου.
 
Κατά την ανάκριση του νεαρού, διαπιστώθηκε ότι δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα διαφάνηκε ότι ο 23χρονος φέρεται να συνδέεται με δύο διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν στις 12 με 14 Οκτωβρίου του 2016 στο χωριό Τάλα της Επαρχίας Πάφου.
 
Για τις διαρρήξεις, όταν ρωτήθηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στον νεαρό εντοπίστηκαν μικρο-ποσά σε ξένα χαρτονομίσματα και εναντίον του εξετάζεται και υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.
 
Σημειώνεται πως από τις διαρρήξεις των δύο κατοικιών στην Τάλα της Πάφου κλάπηκαν γυναικεία  κοσμήματα συνολικής αξίας 11.910 ευρώ.
  

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στα Μανδριά Λεμεσού-Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο πέμπτος συλληφθείς για την επίθεση κατά των πετοσφαιριστών Παφιακού
Ομόφωνα εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΔΗΣΥ για Κυπριακό από το κογκρέσο του ΕΛΚ
Βρέφος με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο-Τέταρτο περιστατικό από τις αρχές του χρόνου
Πήρε 15 στα Θρησκευτικά ο Γιαννάκης, μεταφράστηκε... 19-Αλλοιώσεις στην βαθμολογία των Νέων, Φυσικής και Γαλλικών
Στην Κύπρο από το ΗΒ καταζητούμενη για εικονικούς γάμους με τη συμμετοχή ευάλωτων ατόμων
Διπλή επίθεση ΑΚΕΛ σε Προεδρικό και ΔΗΣΥ-«Συμπεριφέρονται ως πρέσβεις του Ισραήλ»
Έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά ακόμη και εντός της ημέρας η Ουκρανία
Άρχισε η διαδικασία στο Ανώτατο για αναφορά ΠτΔ για το νόμο για χρονόμετρα στο σύστημα φωτοεπισήμανσης
Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»