Πρόθεση ανανέωσης σε Αλωνεύτη - Μια 11άδα παίζει (και) για επέκταση συμβολαίου

Η επέκταση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τους Πιέρο Σωτηρίου και Κωστάκη Αρτυματά δεν έκλεισε το κεφάλαιο πρόωρης ανανέωσης συμβολαίων με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διατηρούν  συμβατικές υποχρεώσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
14 ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό μένουν ελεύθεροι τέλος Μαΐου και στον ΑΠΟΕΛ σύντομα θ’ ανοίξει εκ νέου κεφάλαιο ανανεώσεων συμβολαίων.
 
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρωταθλητές προτίθενται να φωνάξουν για επέκταση συμβολαίου τον Στάθη Αλωνεύτη. Ο Κύπριος εξτρέμ χαίρει εκτίμησης τόσο από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όσο και από τον κόσμο της ομάδας, ενώ αν και στο ξεκίνημα της περιόδου δεν πήρε λεπτό συμμετοχής, ο Τόμας Κρίστιανσεν τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στα παιχνίδια με Άρη και Δόξα.
 
Πέραν του Αλωνεύτη, άλλοι 10 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους:
Μπόι Βάτερμαν 
Νούνο Μοράις 
Ινιάκι Αστίθ 
Γιώργο Μερκή
Ζίφκο Μιλάνοφ 
Μάριο Σέρτζιο
Νεκτάριο Αλεξάνδρου
Γιώργο Εφραίμ 
Αντρέα Ορλάντι 
Βινίσιους Φράνκο 

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Ματέους Πιατκόφσκι, ο οποίος είναι ξένο σώμα στον «Αρχάγγελο», ενώ και η περίπτωση του Γιώργου Εφραίμ θ’ απασχολήσει σύντομα την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.
 
Δανεικοί από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, μέχρι το τέλος της χρονιάς, παίζουν στους «γαλαζοκίτρινους» οι Γιάννης Γιαννιώτας και Καζίμ Λάτσι.