Πληρώνει και διώχνει τον Λέβι (αν θέλει) το καλοκαίρι η Ανόρθωση

Εποχή Ρόνι Λέβι αρχίζει από την Πέμπτη (27/10) στην Ανόρθωση.
 
Ο Ισραηλινός τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της Αμμοχώστου μετά τον Απρίλη του 2013 και καλείται να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παρακολουθώντας τον αγώνα κυπέλλου με τον Οθέλλο ο Ρόνι Λέβι διαπίστωσε τη δυσκολία του εγχειρήματος που αναλαμβάνει.
 
Η Ανόρθωση είναι στελεχωμένη με ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας, ενώ είναι εμφανές ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Ο γυμναστής          Γιώργος Γεωργίου (συνεργάστηκε με τον Λέβι στην πρώτη θητεία του) επιστρέφει στο «Αντώνης Καρράς» και άπαντες ευελπιστούν ότι θα τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Αν και η Ανόρθωση επιθυμούσε συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο, εν τέλει πέρασε το δικό του Λέβι για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
 
Η διοίκηση της «Κυρίας» διασφάλισε τα δικαιώματα της βάζοντας όρο που της επιτρέπει να διακόψει, αν επιθυμεί, το συμβόλαιο του Λέβι το ερχόμενο καλοκαίρι καταβάλλοντας ένα ποσό που δεν είναι απαγορευτικό.
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου πιστεύουν στις δυνατότητες του Λέβι και αισιοδοξούν ότι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου, οπότε η Ανόρθωση θα εξαντλήσει πιθανότητα το δικαίωμα των τεσσάρων μεταγραφών. Η κλεψύδρα αδειάζει για τον Αλμπέρτο Μπενίτο, οι αρμοδιότητες του οποίου μειώθηκαν και φαίνεται πως η Ανόρθωση εγκαταλείπει το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή.