Προχωρούν ακάθεκτοι για τις προεδρικές οι κάτοχοι αξιογράφων

Την πρώτη επαρχιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα στη Λεμεσό ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, στα πλαίσια της ομόφωνης απόφασης της γενικής συνέλευσης για διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών του 2018, αν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 δεν βρεθεί μια "υποφερτή εξωδικαστική λύση" στο πρόβλημα των αξιογράφων.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πέραν των 400 μελών του Συνδέσμου και εξελέγη η πρώτη επαρχιακή επιτροπή, απαρτιζόμενη από 27 μέλη.
 
Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν επαρχιακές συνελεύσεις σε όλες τις πόλεις, ημερομηνίες για τις οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
  

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο