«Βιδώθηκα. Κάθομαι, βλέπω και λέω αυτό είναι στημένο»

Ανήκει στους πλέον καλλιεργημένους, ώριμα σκεπτόμενους και προσεκτικά τοποθετούμενους εκπροσώπους του κλάδου του. Υπ’ αυτό το πρίσμα οι κουβέντες του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στη στη Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) για τα στημένα παιχνίδια στην Κύπρο αποκτούν ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα, ιδίως από τη στιγμή που συνοδεύονται από τη μακροχρόνια διαδρομή του 35χρονου άσου στα κυπριακά γήπεδα.
«Βλέπω στιγμιότυπα και επακριβώς τι κάνει ο καθένας. Και πλέον το κάνω με πολλή λεπτομέρεια, γιατί… βιδώθηκα. Πλέον είμαι τόσο προκατειλημμένος που κάθομαι, βλέπω και λέω “αυτό είναι στημένο” ή “αυτό δεν είναι στημένο”, “σήμερα έβγαλε λεφτά” ή “σήμερα δεν έβγαλε”. Πρέπει να το δούμε με πολλή λεπτομέρεια. Πώς θα κάνεις προπονητική έτσι;», τόνισε ο άσος της ΑΕΚ.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, προανήγγειλε ότι στα τέλη Νοεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα (με συμμετοχή 420 ποδοσφαιριστών) για τα στημένα παιχνίδια και χαρακτήρισε τα αποτελέσματα για την Κύπρο «τραγικότατα».