Εκ των μακροβιότερων στην μετά-Τιμούρ εποχή ο Λέβι

Ανόρθωση και Ρόνι Λέβι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για να ξανά συνεργαστούν. Μετά και τη χθεσινή (25/10) συνάντηση φαίνεται να υπάρχει έδαφος για να αναλάβει εκ νέου ο Ισραηλινός τεχνικός την «Κυρία». Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας (υπάρχει νέα συνάντηση το μεσημέρι).
 
Ο Ρόνι Λέβι είναι από τους ελάχιστους προπονητές που επιβίωσαν στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου στην μετά-Τιμούρ εποχή περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί σημείο αναφοράς μιας και είναι ο τελευταίος μακροβιότερος προπονητής της ομάδας.
 
Από το 2009, οπότε και αποχώρησε από την ομάδα ο Τιμούρ Κετσπάγια, στον πάγκο της Ανόρθωσης κάθισαν 15 προπονητές. Ο Ρόνι Λέβι θα είναι ο πρώτος – εάν δεν αλλάξει κάτι – που θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ίδια θέση.
 
Μετά την εποχή του ΤΙμούρ Κετσπάγια, ο Αντρέ Πάους είναι ο προπονητής που άντεξε το μεγαλύτερο διάστημα στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου. Η συνεργασία του Ολλανδού τεχνικού με την «Κυρία» ξεκίνησε από τέλη Μαΐου του 2014 και ολοκληρώθηκε μέσα Φεβρουαρίου του 2016. Η θητεία του δηλαδή διήρκησε για περίπου 20 μήνες.
 
Στη δεύτερη θέση είναι ο Ρόνι Λέβι που στην πρώτη του θητεία στην Ανόρθωση. Ο Ισραηλινός τεχνικός ανακοινώθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2011 και αποτέλεσε παρελθόν την 1η Απριλίου του 2013. Η θητεία του κράτησε για ένα χρόνο και έξι μήνες.
 
Οι Πάους και Λέβι είναι οι μοναδικοί που πέρασαν περισσότερο καιρό στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης. Οι υπόλοιποι (Μίντελτοπ, Μούσλιν, Νικολάου, Όγιος, Κρισμάρεβιτς, Στοΐλοφ, Χριστοδούλου, Κασσιανός, Κόστα, Κωστένογλου, Μιλίνκοβιτς, Λάρκου, Πούτσε) δεν άντεξαν περισσότερο από έξι μήνες στον πάγκο της ομάδας.