Οι Κολομβιανοί της Δόξας απέκλεισαν τον Ερμή

Η Δόξα ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της πρώτης φάσης του κυπέλλου Coca-Cola.
Δόξα και Ερμής ήταν οι άτυχοι της κλήρωσης καθώς ήταν το μοναδικό ζευγάρι μεταξύ δύο ομάδων της Α΄ Κατηγορίας, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να είναι αυτή που σφράγισε εισιτήριο πρόκρισης, δια ποδός Κολομβιανών.
 
Οι Κολομβιανοί ποδοσφαιριστές της Δόξας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης με την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα να προηγείται στο 3΄ με τον Κάστρο, ενώ στο 37΄ ο Ρίβας έκανε το 2-0.
 
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου  ο Ερμής μείωσε με τον Μαρτίνιουκ στο 42΄ και μπήκε ξανά στο παιχνίδι.
 
Δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Περάλτα κέρδισε πέναλτι για τη Δόξα το οποίο αξιοποίησε ο Κολομβιανός επιθετικός για το 3-1.
 
Ο Ερμής μειώσε σε 3-2 στο 77΄ με τον Ντομινίκ και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ρεδόνδο στο 58’ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

ΔΟΞΑ (Χατζηλούκας):  Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο (65΄ Ρούντι), Δημητρίου, Ρεδόντο, Κάστρο, Περάλτα, Ρίβας (61΄ Λεονάρντο), Μάρκες, Γουίλσον, Αρετάς (61΄ Πουτζιουρής), Φοφάνα
 
ΕΡΜΗΣ (Παναγιώτου): Τσερνάουσκας, Γιαγκουδάκης, Λίλλης (55΄ Ντομινίκ), Χριστόφ, Μαρτίνιουκ, Μπενγκά, Μπάουμαν, Ντε Μέλο, Χριστοφή, Αρτάμπε (69΄ Χόι), Άλμπα (74΄ Ντε Βρίσε)