Πρόκριση στην παράταση με αποδοκιμασίες υπό το βλέμμα Λέβι

Προ του φάσματος ενός εφιαλτικού αποκλεισμού που θα αμαύρωνε την ιστορία της βρέθηκε η Ανόρθωση.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει την αντίσταση του Οθέλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να επιβληθεί τελικά με 2-1 (1-1 το ενενηντάλεπτο) και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Coca-Cola.
 
Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/10). Στο τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης αλλά και στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ανόρθωσης.
 
Η «Κυρία» προηγήθηκε με τέρμα του Καμπρέρα στο  49’. Μετά από σουτ του Ράγιος, ο Τζιακουρής δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και ο Καμπρέρα στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Η απάντηση του Οθέλλου ήρθε στο 61’ όταν το σουτ του Γκριγκαλασβίλι σταμάτησε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Τζιάμμας, μπροστά σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
 
Η Ανόρθωση πίεσε στο τελευταίο μισάωρο αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Γκονσάλβες στις καθυστερήσεις, δεν βρήκαν στόχο και το 1-1 έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.
 
Στο 94’ ο Γκιγιέρμε έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Καστάνα, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίκτυα του Τζιακουρή για το 2-1.
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο (102'Πελέ), Νικολάου (67'Οικονομίδης), Σιβού, Κυριάκου (46'Αριστοτέλους), Ράγιος, Καμπρέρα, Γκονσάλβες, Βίκτορ.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Τζιακουρής, Κ.Κυριάκου, Ερνάντες, Βασιλείου, Τζιαμάς (77'Κουμουρής), Ντε Μπρούνο, Κωνσταντίνου, Γκριγκαλασβίλι, Σάββα, Κ.Κυριάκου (87'Χάρισον), Θεμιστοκλέους