Το ΑΚΕΛ παρουσίασε τους υποψηφίους του στη Λεμεσό

  Με την υποψηφιότητα του Ανδρέα Χρίστου, η Λεμεσός δικαιούται να ελπίζει και οι πολίτες μπορούν να προσδοκούν ακόμα μια πενταετία έργων και δημιουργίας, ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, βουλευτής Γιώργος Γεωργίου, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο Δήμο Λεμεσού.

Ο κ. Γεωργίου είπε πως "τα ψηφοδέλτια μας αποτελούν μέρος της βαθιάς δημοκρατικής διαδικασίας που ακολουθεί το κόμμα μας ενόψει των δημοτικών εκλογών και πρόκειται για μια παράδοση πλέον με κύρια χαρακτηριστικά τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, τη δημοκρατία".

Τα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ, συνέχισε, είναι πλατιά και αντιπροσωπευτικά, εκφράζουν τη φυσιογνωμία του κόμματος, του Λαϊκού Κινήματος και γενικότερα της Αριστεράς, και έχουν σωστό συνδυασμό κομματικών μελών και φίλων του κόμματος, διαφόρων ηλικιών, ανδρών και γυναικών, συμπεριλαμβάνουν καταξιωμένα πρόσωπα, κοινωνικούς και άλλους παράγοντες.

"Εκφράζουν το νέο, το καινούργιο, και δημιουργούν ελπίδες και προσδοκίες στους πολίτες, δημιουργούν τις καλύτερες εντυπώσεις και ταυτόχρονα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, τόσο για τον ψηφοφόρο όσο και για τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Αριστερά, στο Δήμο Λεμεσού, καθώς και για τη Σχολική Εφορεία", συμπλήρωσε.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κάλεσε όλους να κάνουν προσωπική υπόθεση αυτές τις εκλογές και να στείλουν το μήνυμα ότι "η Λεμεσός έχει Δήμαρχο, τον Ανδρέα Χρίστου, ο οποίος εμπνέει με τα οράματα του, το πρόγραμμα του και το σχεδιασμό του".

Από την πλευρά του, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, Αντρέας Χρίστου, τόνισε πως "όποιοι από εμάς βρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο, ένα πράγμα υποσχόμαστε, ότι θα πάρουμε τη Λεμεσό ακόμα πιο ψηλά".

Καταθέτουμε, συνέχισε, 10 χρόνια ζωής και δράσης του δημοτικού συμβουλίου, επιστρέφοντας στην πόλη και σε όλους τους συμπολίτες μας πολύ περισσότερα από αυτά που μας πρόσφεραν από φορολογίες και τέλη, γιατί καταφέραμε να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα κονδύλια.

"Σε αυτήν τη δεκαετία καταφέραμε να αξιοποιήσουμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να υλοποιήσουμε έργα τα οποία έφεραν πρόοδο, εργασία και ένα καινούργιο αέρα στην πόλη μας", ανέφερε ο κ. Χρίστου, προσθέτοντας ότι σημαντικό στοιχείο για το οποίο η Λεμεσός περηφανεύεται είναι η άριστη συνεργασία του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο ευχαρίστησε.

Υπογράμμισε ακόμη πως σε αυτές τις εκλογές πρέπει "να προσέξουμε την αποχή, που δυστυχώς είναι πρόβλημα της εποχής, αλλά και όλη αυτήν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί αναβολής των εκλογών, η οποία επίσης ουσιαστικά κατατείνει προς την ίδια κατεύθυνση".

Η αποχή είναι, πολιτικά και κοινωνικά, μια συμπεριφορά που δεν ταιριάζει με τους συνδημότες μας, δεν ανταποκρίνεται στο τι έχουμε καταθέσει στη διάρκεια των δέκα ετών και θα είμαστε νομίζω κατώτεροι των περιστάσεων αν σε τέτοιες δημοτικές εκλογές δεν αντιμετωπίσουμε την αποχή με πιεστικότητα και σωστή επικοινωνία με τους δημότες, συμπλήρωσε.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού, καθώς και των υποψηφίων για τη σχολική εφορεία.

Να σημειωθεί ότι κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της τροχαίας κίνησης που προκλήθηκε από το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών