Τι θέλει η Ανόρθωση, τι ζητά ο Λέβι

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της Ανόρθωσης με τον Ρόνι Λέβι, στο οποίο οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας.
 
Ο Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται στην Κύπρο από το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) και αυτή την στιγμή προβάλλει ως ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Αντόνιο Πούτσε.
 
Στις προκαταρκτικές επαφές που έγιναν μεταξύ Ανόρθωσης και Λέβι τηλεφωνικώς, προέκυψε διαφορά τόσο στο οικονομικό όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Η διοίκηση της «Κυρίας» επιθυμεί συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου, με τον Ισραηλινό να ζητά συνεργασία μέχρι το Μάη του 2018.
 
Παρά τις διαφορές που προκύπτουν υπάρχει κοινή επιθυμία για εκατέρωθεν συμβιβασμούς και γι’ αυτό άλλωστε ο Λέβι πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Κύπρο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για συμφωνία με τον Ρόνι Λέβι και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία θα κινηθούν σε άλλες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.
 
Δύο εξ αυτών είναι του επίσης Ισραηλινού Μότι Ιβανίρ, ο οποίος δουλεύει στην Κιριάτ Σιμόνα και ο Ελλαδίτης Γιάννης Χριστόπουλος.