Νέες φρικαλεότητες τζιχαντιστών στη Μοσούλη:  Εκτελούν γυναίκες και παιδιά

Ολοένα και πιο κτηνώδη μεταχείριση υπομένουν οι Ιρακινοί που ζουν κάτω από τον ζυγό των τζιχαντιστών στη Μοσούλη και τα γύρω χωριά, με τους μαχητές του ISIS όχι μόνο να τους χρησιμοποιούν ως «ανθρώπινες ασπίδες» αλλά και να τους εξοντώνουν μαζικά με την παραμικρή υπόνοια εξέγερσης.
 
Σύμφωνα με την υπηρεσία ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, προκαταρκτικά στοιχεία για τη δραστηριότητα των τζιχαντιστών τις τελευταίες μέρες, μετά την έναρξη της προσπάθειας απελευθέρωσης της πόλης από τον ιρακινό στρατό (που στηρίζεται από τις ΗΠΑ) υποδεικνύουν την διεξαγωγή μαζικών εκτελέσεων. Περίπου 50 πρώην αστυνομικοί πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν την περασμένη Κυριακή, σε ένα «προληπτικό χτύπημα» των τζιχαντιστών που φοβούνται πως οι ντόπιοι θα ξεσηκωθούν ανοιχτά εναντίον τους.
 
 
 
Στο χωριό Τουλούν Νασέρ κοντά στη Μοσούλη βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από σφαίρες στις 20 Οκτωβρίου περίπου 70 πολίτες, ενώ άλλοι 15 εκτελέστηκαν και οι σοροί τους ρίχτηκαν σε ποτάμι στη Σαφίνα, 45 χλμ νότια της πόλης. Στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πηγές του ΟΗΕ, οι τζιχαντιστές βασάνισαν και σκότωσαν άλλους έξι άνδρες που υποψιάζονταν για συνωμοσία, δένοντάς τους πίσω από ένα αμάξι και σέρνοντάς τους για παραδειγματισμό μέσα στο χωριό, μέχρι να ξεψυχήσουν.
 
Οι φρικαλεότητες των μελών του ISIS που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες δεν έχουν τέλος. Γυναικόπαιδα και ανάπηροι πυροβολούνται επί τόπου όταν καθυστερούν να υπακούσουν στις εντολές των τζιχαντιστών για μεταφορά σε άλλη περιοχή, όπου θα χρησιμεύσουν ως «ανθρώπινες ασπίδες». Οι δημόσιοι βασανισμοί έχουν επίσης ενταθεί, με τον φόβο να βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα ένστικτα των θρησκόληπτων «δήμιων».
  

Δειτε Επισης

Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου
Παρενέργειες από την νέα απόφαση Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά, επηρεάζονται ποινικές υποθέσεις-«Επιβεβαιώθηκε η Χατζηιωάννου»
Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ