Δεν αποκλείονται βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι

Χωρίς αλλαγές η θερμοκρασία για σήμερα, ενώ συννεφιά με πιθανότητα βροχών ή και καταιγίδων αναμένονται μετά το μεσημέρι.
 
Πιο αναλυτικά, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως σε κάποιες ορεινές περιοχές ή και περιοχές του εσωτερικού, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, όμως σταδιακά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Δειτε Επισης

«Ξυπνούσαμε και βλέπαμε αυτή την φυσική ομορφιά και τώρα βλέπουμε μια μαυρίλα, ήταν τρομακτικό»
Προειδοποιεί για διακοπή εργασιών λόγω του καύσωνα το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Δεκαεπτάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με συνεπιβάτες δύο 16χρονους
Έκρηξη σε ελαστικό φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο
Στόχος εμπρηστών γνωστό beach bar στον Πρωταρά (pics)
«Οδυνηρή η καταστροφή σε σπίτια, περιουσίες και καλλιέργειες»-Σε επαφή με κατοίκους η Επίτροπος Περιβάλλοντος
Ο απεσταλμένος του Λευκού Οίκου επιρρίπτει ευθύνες στη Χαμάς-«Αποτυχία οι έμμεσες διαπραγματεύσεις»
Οριστική η απόφαση της Γαλλίας για αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης-Διεθνείς αντιδράσεις
LIVE: Στο συντονιστικό κέντρο οι 26 Δασοκομάντος από την Ελλάδα-Ενημερώνονται για να συνδράμουν
Η καταστροφικότερη πυρκαγιά στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου, η δεύτερη μετά το 1974-Κατέκαψε έκταση ίση με τη Λευκωσία