Τη δημαρχία Αραδίππου διεκδικεί ο Δημήτρης Ξιούρουππας

Tην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Αραδίππου εξήγγειλε σήμερα, με γραπτή ανακοίνωση, ο Δημήτρης Ξιούρουππας υποσχόμενος ότι εφ’ όσον εκλεγεί θα εργαστεί «με ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο».
 
Στην ανακοίνωση ο κ. Ξιούρουππας αναφέρει ότι «αδιαμφισβήτητα ο Δήμος Αραδίππου έχει ανάγκη από δυναμικές πρωτοβουλίες, καινοτόμες ιδέες και δημιουργικές δράσεις, που θα συμβάλουν στη ριζική αναμόρφωσή του» και προσθέτει πως «αισθάνομαι ότι έχω τα εφόδια, την ικανότητα και την τεχνοκρατική και διοικητική γνώση για να κάνω τη διαφορά". Οραμα του, προσθέτει, "είναι συλλογικά, να αναδείξουμε την Αραδίππου σε ένα Δήμο με ισχυρή τοπική οικονομία, που να χαρακτηρίζεται από σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία των πολιτών και  που να προσφέρει  την καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του».
 

 

 


Στην ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρει ακόμα ότι το όραμα του «υλοποιείται με συγκεκριμένες πολιτικές και δράσεις, που αναλύονται λεπτομερώς στο Πρόγραμμα Υποψηφιότητάς μου και που αφορούν σημαντικούς στρατηγικούς άξονες που είναι η ποιότητα ζωής και περιβάλλον, η τοπική οικονομία και απασχόληση, η τοπική δημοκρατία και συμμετοχή, η βελτίωση της διοικητικής και οικονομικής ικανότητας του Δήμου, η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και  η κοινωνική πολιτική και υγεία".
 
Στόχος του, συνεχίζει ο Δημήτρης Ξιούρουππας, «είναι η συνεχής επικοινωνία με όλους τους κατοίκους του Δήμου Αραδίππου», προσθέτει πως είναι «στη διάθεση κάθε δημότη για την τελική διαμόρφωση του προγράμματος που σχεδιάσαμε, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε από κοινού τα όποια προβλήματα, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου», σημειώνοντας πως «είναι η κοινή αγάπη προς το Δήμο» που του δίνει τη δύναμη να ζητήσει από το λαό «ταπεινά, αλλά με αποφασιστικότητα  και με αίσθημα ευθύνης» να τον στηρίξει για να υπηρετήσει την Αραδίππου από τη θέση του Δημάρχου.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών