Ερντογάν: Τα σύνορα αυτής της χώρας δεν τα έχουμε αποδεχτεί στην καρδιά μας

  Τα σύνορα αυτής της χώρας δεν τα έχουμε αποδεχτεί στην καρδιά μας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συγκέντρωση στην Προύσα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι "δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι τα εδάφη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν πολύ σημαντικά πρόσωπα που ίδρυσαν την τουρκική δημοκρατία έμειναν εκτός των συνόρων μας". "Κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε εξολοκλήρου το παρελθόν μας.

Εμείς ακόμη κι αν ξεχάσουμε η ιστορία δεν ξεχνάει. Αυτοί που είναι απέναντί μας δεν ξεχνάνε. Στην καρδιά μας δεν αποδεχόμαστε τα σύνορα αυτής της χώρας", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη: " Η Μοσούλη είναι δική μας. Κοιτάξτε την ιστορία" και πρόσθεσε ότι επειδή μίλησε για εθνικό συμβόλαιο κάποιοι ενοχλήθηκαν. "Εγώ δίνω μάθημα ιστορίας και τελικά ενοχλείσαι. Γιατί ενοχλείσαι; Εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας, αυτή είναι η διαφορά. Εμείς από την αρχή λέμε ότι το κλειδί του Ιράκ πρέπει να δοθεί σε μια μόνο εθνική δομή", ανέφερε.

"Μας λένε μην κατεβείτε. Θα κατεβούμε μέχρι την Αλ Μπαμπ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφήσουν την Τουρκία εκτός εξελίξεων και να μας κόψουν τον λογαριασμό. Αυτό το ανήθικο παιχνίδι δεν θα το επιτρέψουμε. Αυτοί που δεν αντιδρούν για τον θάνατο πάνω από 600 χιλιάδων ανθρώπων υπερασπίζονται τους τρομάρες του PYD", ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.
 

Δειτε Επισης

Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο-Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 16 τραυματίες
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε πτήση στην Ιαπωνία-Boeing έκανε βίαιη κάθοδο 25.000 ποδών, επιβάτες έχασαν τις αισθήσεις τους
Οι λόγοι που η εκεχειρία στη Γάζα απέχει πολύ παρά τις εξαγγελίες Τραμπ-Η στρατηγική του Νετανιάχου
ΒΙΝΤΕΟ: Επτά αγνοούμενοι έπειτα από μπαράζ εκρήξεων σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια