Με πεντάρα συνεχίζει το απόλυτο (vid)

Ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα αλλά και τέρματα πραγματοποιήθηκε στο «Παφιακό» με την ΑΕΚ να κερδίζει χωρίς δυσκολία την ΑΕΖ με 5-2. Δύο τέρματα ο Άλβες και δύο ο Τρισκόφσκι, έκαναν ακόμη πιο εύκολο το απόγευμα της ΑΕΚ αφού διαμόρφωσαν το αρχικό 4-0. Εν συνεχεία αφού μείωσαν δις οι γηπεδούχοι, ήρθε η απάντηση από τον Ακοράν, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2. Χωρίς να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσκολία, η ομάδα της Λάρνακας, έκανε το δικό της παιχνίδι έχοντας την υπεροχή. Η ΑΕΖ, μη μπορώντας να αντιδράσει στην πίεση της ΑΕΚ, κατάφερε ωστόσο να μειώσει δύο φορές.
 
Δύο λεπτά ήταν αρκετά!
 
Από την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ απέδειξε τις διαθέσεις της, με το γρήγορο ρυθμό και πίεση που επέβαλε στην ΑΕΖ, χωρίς να της επιτρέπει να αντιδράσει. Το τέρμα δεν άργησε να έρθει, που μόλις στο 13’ ο Άλβες με κεφαλιά νίκησε τον Χρυσοστόμου της ΑΕΖ, που ενώ απέκρουσε του έφυγε στη συνέχεια η μπάλα από τα χέρια. Χωρίς να προλάβουν να πάρουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ, ήρθε ο Τρισκόφσκι στο 14’ με κοντινή προβολή να βρίσκει δίχτυα. Τα δύο τέρματα δεν φάνηκαν όμως να καθησυχάζουν τους Λαρνακείς, που συνέχισαν την πίεση και τις αξιόλογες ευκαιρίες.
 
Συνέχισαν από εκεί που έμειναν Άλβες και Τρισκόφσκι
 
Με διάθεση να συνεχίσει τον καλό ρυθμό του παιχνιδιού, η ΑΕΚ στο 49’  με τον Άλβες που ντρίμπλαρε τον αμυντικό της ΑΕΖ, και νίκησε στη συνέχεια και τον Χρυσοστόμου, κάνοντας το 0-3 για την ομάδα του. Δεν άργησε όμως και το δεύτερο προσωπικό τέρμα από τον Τρισκόφσκι της ΑΕΚ στο 54’, που με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 0-4. Η απάντηση της ΑΕΖ, ήρθε στο 63’, με τον πρώτο της σκόρερ Πάγκαλο, που με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-4. Εκεί που φαινόταν ότι όλα τελείωσαν στο 84’, ο Σάσι της ΑΕΖ κάνει το 2-4, με τον Ακοράν της ΑΕΚ να απαντάει στο 87’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.
 
ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Κυριάκου, Σακελλαρίου, Οζίας, Μαμμίδης, Τσιμότζι, Φελισιέν, Ντος Σάντος, Σάσι, Ανδρέου, Πάγκαλος
ΑΕΚ: Μίνιο, Μιντίκκης, Μόισοφ, Καταλά, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Τομάς, Τέτε, Τρισκόφσκι, Άλβες