Επιμένει με τριάρες ο «λέοντας» (vid)

Συνέχισε από εκεί που έμεινε η ΑΕΛ, καταφέρνοντας να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη με 3-0, αυτή την φορά με τον Άρη. Το αποτέλεσμα ίσως και να αδικεί την «ελαφρά ταξιαρχία» που απέδειξε ότι πατούσε καλά στο γήπεδο και μπορούσε να απειλήσει τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.

 

Το κρατούσε για το το τέλος ο Λαφράνς

Χωρίς να κερδίζουν και ιδιαίτερα τις εντυπώσεις παρουσιάστηκαν στο γήπεδο Άρης και ΑΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού να έχουν την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη. Οι καλές ευκαιρίες της ΑΕΛ, απέφεραν καρπούς για το τέλος του ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Λαφράνς στο 45’να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 0-1.

 

Σοάρες και Σαβανέ καθάρισαν το παιχνίδι

Με διάθεση μπήκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα η «ελαφρά ταξιαρχία» προσπαθώντας να επιβάλει το δικό της ρυθμό, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει κάτι το αξιόλογο. Εκεί που φαινόταν ότι το τέρμα του Λαφράνς θα έκρινε τον αγώνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83’ ο Σοάρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το κερασάκι έβαλε ο Σαβανέ στο 90’, μετά από πάσα του Γουέλιγκτον, με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ΑΕΛ.
 


ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παντίδος, Φράγκος, Μαραγκουδάκης, Άλβαρεθ, Θεοφίλου, Ονίλο, Παναγή, Χάρμονι, Γιούσεφ
 
ΑΕΛ: Ρόμο, Λαφράνς, Σιέλης, Μπαμπάνκο, Σόουζα, Σαβανέ, Αρουαμπαρένα, Μέσκα, Αιρόσα, Σοάρες, Φορτούνα