Τους «έκαψαν» τα τσιγάρα με κάνναβη!

Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς, ηλικίας 23, 25 και 35 χρόνων από το Λιοπέτρι και τις Βρυσούλες πέρασε χθες από την Αστυνομία για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες αργά το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα την οικία 23χρονου στο Λιοπέτρι.
 
Κατά την άφιξη των αστυνομικών ο νεαρός εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του να καπνίζει ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο πήραν τα μέλη της ΥΚΑΝ και διαπίστωσαν ότι περιείχε ποσότητα η πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων.
 
Στη συνέχεια της έρευνας εντοπίστηκε στον ίδιο χώρο ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 57,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.
 
Παρόντες κατά την έρευνα ήταν ένας 25χρονος  από τις Βρυσούλες και ένας 35χρονος από το Λιοπέτρι. Σε σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκαν εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Στο αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, με σκοπό την προμήθεια.
 
Ο 24χρονος και ο 35χρονος αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Εν αναμονή της επιστημονικής γνωμάτευσης το Συνοδικό-Δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες
Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο
Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε 55χρονος-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028