Χαμογέλασε και άρχισε (;) αντεπίθεση ο Απόλλωνας (video)

Μετά από μια βδομάδα γεμάτη «φουρτούνες» μετά την «τρικυμία» που έφεραν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Απόλλωνας κέρδισε με 4-0 την Αναγέννηση Δερύνειας και επέστρεψε στις επιτυχίες.
 
Σκόρερ για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού οι Γκιέ (12’), Μάγκλιτσα (40’), Παπουλής (59’) και Βινίσιους (66’). Με την τέταρτη φετινή του νίκη ο Απόλλωνας έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση παρέμεινε στην τελευταία θέση με ένα βαθμό και δείχνει ανήμπορη να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αν και βρισκόμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος. 
 
Ο Απόλλωνας έδειξε εξ αρχής ότι ήταν ο κυρίαρχος στην αναμέτρηση και το γρήγορο γκολ του Γκιέ έδιωξε το άγχος. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο ΑπόλλωνΑς διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μάγκλιτσα, όταν μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άλεξ ντα Σίλβα και απόκρουση του Μάστρου, ακολούθησε τη φάση και έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα. 
 
 
 
Στο 59’ o Παπουλής χρίστηκε σκόρερ αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μάστρου μετά από πλάσε του Μαγκλίτσα, ενώ στο 66’ ο Βινίσιους με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Για τους Μάγκλιτσα και Βινίσιους ήταν τα πρώτα τέρματα με τη φανέλα του Απόλλωνα. 
 
Απόλλωνας (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Λόπες, Ρομπέρζ (46’ Ρέινολντς), Βινίσιους, Βασιλείου, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής (69’ Μπάρμπαρο), Σαρδινέρο (65’ Μπεντόγια), Γκιέ Γκιέ, Μάγκλιτσα.
 
Αναγέννηση Δερύνειας (Χρίστος Σιαήλης): Μάστρου, Μπαρμπούδης, Σωτηρίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν (46’ Κολάνης), Μπριζίτο, Θεράποντος (69’ Φουρτάδο), Νατσιόπουλος (61’ Κάλεζιτς), Βέσλεμ.
 
Σκόρερ: 12’ Γκιέ Γκιέ, 40’ Μάγκλιτσα, 59’ Παπουλής, 66’ Βινίσιους.
 
Κίτρινες: – / Βλασόπουλος.