Ο ΣΥΚΑΛΑ δημιούργησε διαδικτυακή πύλη για ενημέρωση μελών

  Ο ΣΥΚΑΛΑ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει στην δημιουργία διαδικτυακής πύλης (www.sykala.org, επιλογή «ενημέρωση εγγραφής») μέσω της οποίας τα μέλη και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τα στοιχεία τους για να έχουν πλήρη ενημέρωση σε ότι αφορά τις ενέργειες και εξελίξεις στο θέμα.

Ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι η παρούσα πρωτοβουλία κατέστη αναγκαία λόγω αλλαγών στα στοιχεία των μελών  στη βάση δεδομένων του Συνδέσμου,  λόγω επέκτασης της βάσης δεδομένων σε άλλες κατηγορίες επηρεασμένων (πέραν της Λαϊκής) που επιθυμούν να τυγχάνουν ενημέρωσης για τις εξελίξεις, όπως επίσης και για καλύτερη εξυπηρέτηση και συντονισμό.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας επικαιροποίησης, ο ΣΥΚΑΛΑ προτίθεται να εκδώσει ταυτότητες που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις ενδεχόμενης παραχώρησης δικαιωμάτων από την Πολιτεία.

Ο ΣΥΚΑΛΑ στο εγγύς μέλλον θα ενημερώσει τα μέλη και υποστηρικτές του για τα ακόλουθα θέματα:
1.       Πορεία των αστικών αγωγών που κατατέθηκαν στα επαρχιακά δικαστήρια στην Κύπρο για αποκατάσταση /αποζημιώσεις σε ότι αφορά την κλοπή των αποταμιεύσεων τον Μάρτη του 2013.
2.       Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΚΑΛΑ που προγραμματίζεται σύντομα. Δικαίωμα  ψήφου θα έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη.
3.       Οργάνωση και απόφαση επιλογής υποψηφίου για στήριξη στις Προεδρικές εκλογές του 2018 που προϋποθέτει εξασφάλιση από τον επιλεγέντα υποστηριζόμενο υποψήφιο σχεδίου αποκατάστασης
4.       Ενημέρωση για επαφές του ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ με Κοινοβουλευτικά κόμματα, Εκτελεστική Εξουσία και άλλους Κρατικούς θεσμούς και αξιωματούχους.
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος