Ο ΣΥΚΑΛΑ δημιούργησε διαδικτυακή πύλη για ενημέρωση μελών

  Ο ΣΥΚΑΛΑ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει στην δημιουργία διαδικτυακής πύλης (www.sykala.org, επιλογή «ενημέρωση εγγραφής») μέσω της οποίας τα μέλη και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τα στοιχεία τους για να έχουν πλήρη ενημέρωση σε ότι αφορά τις ενέργειες και εξελίξεις στο θέμα.

Ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι η παρούσα πρωτοβουλία κατέστη αναγκαία λόγω αλλαγών στα στοιχεία των μελών  στη βάση δεδομένων του Συνδέσμου,  λόγω επέκτασης της βάσης δεδομένων σε άλλες κατηγορίες επηρεασμένων (πέραν της Λαϊκής) που επιθυμούν να τυγχάνουν ενημέρωσης για τις εξελίξεις, όπως επίσης και για καλύτερη εξυπηρέτηση και συντονισμό.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας επικαιροποίησης, ο ΣΥΚΑΛΑ προτίθεται να εκδώσει ταυτότητες που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις ενδεχόμενης παραχώρησης δικαιωμάτων από την Πολιτεία.

Ο ΣΥΚΑΛΑ στο εγγύς μέλλον θα ενημερώσει τα μέλη και υποστηρικτές του για τα ακόλουθα θέματα:
1.       Πορεία των αστικών αγωγών που κατατέθηκαν στα επαρχιακά δικαστήρια στην Κύπρο για αποκατάσταση /αποζημιώσεις σε ότι αφορά την κλοπή των αποταμιεύσεων τον Μάρτη του 2013.
2.       Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΚΑΛΑ που προγραμματίζεται σύντομα. Δικαίωμα  ψήφου θα έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη.
3.       Οργάνωση και απόφαση επιλογής υποψηφίου για στήριξη στις Προεδρικές εκλογές του 2018 που προϋποθέτει εξασφάλιση από τον επιλεγέντα υποστηριζόμενο υποψήφιο σχεδίου αποκατάστασης
4.       Ενημέρωση για επαφές του ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ με Κοινοβουλευτικά κόμματα, Εκτελεστική Εξουσία και άλλους Κρατικούς θεσμούς και αξιωματούχους.
 

Δειτε Επισης

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Υποβολή σχολίων ΚΔ για αξιολόγηση από ΣτΕ εφαρμογής Σύμβασης Πλαίσιο για Προστασία Εθνικών Μειονοτήτων
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Διαβούλευση Υπ. Παιδείας για αναγνώριση στρατιωτικής θητείας σε εκπαιδευτικούς κρατών ΕΕ
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού