Καμαριέρα άδειαζε πορτοφόλια τουριστών - Την τσάκωσε το λάπτοπ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης της αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα γυναίκα ηλικίας 54 χρόνων από το Λιοπέτρι, ως ύποπτη για κλοπές χρημάτων από τα δωμάτια ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από καταγγελίες τουριστών από συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα αναφορικά με κλοπές μικροποσών από τα δωμάτια τους, ένα άτομο έθεσε την κάμερα του φορητού ηλεκτρονικού του υπολογιστή σε λειτουργία και έφυγε από το δωμάτιο.
 
Όταν το συγκεκριμένο άτομο επέστρεψε στο δωμάτιο του είδε από την κάμερα  γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στο ξενοδοχείο να εισέρχεται στο δωμάτιο να ανοίγει το πορτοφόλι του, να παίρνει κάτι και να το βάζει στην τσέπη της.
 
Η Αστυνομία κατόπιν δικαστικού εντάλματος συνέλαβε χθες το πρωί τη γυναίκα  η οποία είναι 54 χρόνων από το Λιοπέτρι και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα πορτοφόλι που περιείχε 4,145 ευρώ και μεγάλο αριθμό ξένων χαρτονομισμάτων, δεύτερο πορτοφόλι που περιείχε 3,620 ευρώ, μια τσάντα νάιλον που περιείχε 6,141 ευρώ και ένα τσαντάκι με 1,350  ευρώ.
 
Η γυναίκα ανακρινόμενη παραδέχθηκε τα αδικήματα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 

Δειτε Επισης

Παρανάλωμα του πυρός όχημα στην Πάφο, ζημιές στο μπροστινό μέρος
Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε πάρκο από κουκουλοφόρους σε πάρκο-Συνελήφθη 16χρονος
Σύγκρουση δύο οχημάτων και μοτοσικλέτας στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή
Δύο καταγγελίες στην Αστυνομία για σεξισμό-Βελτιώθηκε η θέση της Κύπρου
Σε 46χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Απουσίαζε από την εργασία του για μέρες