Το πρώτο ευρωπαϊκό χατ-τρικ στην καριέρα του 32χρονου Οαρό

O Γκιγιόμ Οαρό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς στο παιχνίδι της Γιανγκ Μπόις με τον ΑΠΟΕΛ πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας στο επιβλητικό 3-1.
 
Αυτό ήταν το τρίτο χατ-τρικ στην καριέρα του 32χρονου επιθετικού.Προηγουμένως είχε σκοράρει περισσότερα από δύο τέρματα στον ίδιο αγώνα σε αγώνα πρωταθλήματος και κυπέλλου. Το πέτυχε την περσινή σεζόν στη νίκη 5-2 της Γιανγκ Μπόις σε βάρος της Λουκέρνης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας. Τον Φεβρουάριο του 2011 το είχε πετύχει σε παιχνίδι κυπέλλου με τη φανέλα της Παρί Ζεν Σερμέν όταν σκόραρε τρία τέρματα στη νίκη 4-1 επί της Μαρτίγκ.
 
Ο Γάλλος σκόραρε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο. Η τελευταία φορά που είδε δίχτυα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν στη φάση των «32» της περιόδου 2014-2015 όταν σκόραρε σε βάρος της Έβερτον (σ.σ. η Γιανγκ Μπόις έχασε 4-1).
 
Ρίχνοντας μία ματιά στο βιογραφικό του είναι εμφανές ότι έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα και ο ίδιος έδειξε αυτοπεποίθηση πριν από το παιχνίδι ότι η ομάδα του θα σκοράρει κόντρα στους γαλαζοκίτρινους. Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και έτσι ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την πρώτη του ήττα στους ομίλους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Οαρό επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από αποχή δύο μηνών λόγω τραυματισμού. Ουσιαστικά, ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ και το παιχνίδι πρωταθλήματος που προηγήθηκε με την Λουγκάνο ήταν τα πρώτα του στη φετινή σεζόν. 
 
Eπίσης, ο Οαρό με τα τρία γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιανγκ Μπόις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έφθασε τα εννέα γκολ και ξεπέρασε τον αείμνηστο «Geni» Meier ο οποίος είχε πετύχει οκτώ.