Προχωρά σε μεταγραφή η Ομόνοια

Η εξέλιξη με τους τερματοφύλακες (διαβάστε ΕΔΩ) έφερε άμεση κινητοποίηση στην Ομόνοια που προχωρά σε μεταγραφή. Ήδη στις προπονήσεις συμμετέχει ο Ελλαδίτης Γιώργος Μπαντής.
 
Ο 31χρονος πορτιέρε βρίσκεται ήδη στο «Ηλίας Πούλλος», με τους πράσινους να ξεκινούν τις διαδικασίες για εγγραφή του. Τα τελευταία πέντε χρόνια βρισκόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στον Ηρακλή.
 
«Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία με την Ομοσπονδία για να εξασφαλίσουμε άδεια να εγγράψουμε τερματοφύλακα στο δυναμικό μας. Έχει επιλεγεί ο 31χρονος Ελλαδίτης τερματοφύλακας, Γιώργος Μπαντής, ο οποίος έχει ξεκινήσει από σήμερα προπονήσεις με την ομάδας μας σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.
 
Πάντως, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα διαγραφεί από το υφιστάμενο ρόστερ. «Δεν έχει παρθεί απόφαση για διαγραφή ποδοσφαιριστή από τους καταλόγους μας. Πρώτα περιμένουμε την απάντηση από την Ομοσπονδία και ακολούθως θα αποφασίσουμε για το πώς θα προχωρήσουμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, για κάθε ενδεχόμενο» τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου.