Αναβολή στη δίκη Αλεξάνδρου για το φόνο της Ντανιέλας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου ανέβαλε για τις 25 Νοεμβρίου 2016 την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.
 
Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου η δίκη για τον Αλεξάνδρου, ωστόσο η συνεδρία αναβλήθηκε προκειμένου να επιβληθούν στις 3 Νοεμβρίου, ποινές στους Plamen Pelov 32 χρόνων και Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία, οι οποίοι δήλωσαν ένοχοι σε πέντε κατηγορίες αναφορικά με το φόνο της Μολδαβής.
 
Στην προηγούμενη δικάσιμο ήταν προγραμματισμένη η ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον Plamen Pelov, ωστόσο ο δεύτερος κατηγορούμενος Daniel Slavchev άλλαξε την απάντηση του στις εναντίον του κατηγορίες από μη παραδοχή σε παραδοχή.
 
Οι δύο Βούλγαροι μαζί με τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου αντιμετωπίζουν πέντε κατηγορίες που αφορούν  ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.
 
Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov θα είναι ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του συγκατηγορούμενου του Παναγιώτη Αλεξάνδρου, ενώ ο Daniel Slavchev θα είναι εν δυνάμει μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε την απομάκρυνση Γουόλτς-Ο Μάρκο Ρούμπιο νέος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας
Αυτοί καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στην Πάφο (pics)
Αποχωρεί ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ-Έβαλε δημοσιογράφο σε απόρρητη συνομιλία για την Υεμένη
Βίντεο από τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πυρκαγιά στο Ισραήλ
Χειροπέδες σε 35χρονο στην Ορόκλινη μετά από μαρτυρία για εμπρησμό οχήματος-Έρευνα και στην οικία του
Νέα έκκληση Ζελένσκι να ασκηθεί «ισχυρή πίεση» στη Ρωσία για εκεχειρία
Ξεπέρασαν τις 400 οι συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη από τις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Ακινητοποίηση οχημάτων FORD που βρίσκονται υπό ανάκληση λόγω αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ-Στη δημοσιότητα η λίστα
Ανάλυση BBC: Επτά συμπεράσματα για τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Ποιος κερδίζει τι