Στην απομόνωση και πάλι ο Βέργας - Δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς

Στην απομόνωση και πάλι ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ο οποίος δεν λέει να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και να ακολουθήσει τις υποδείξεις των Κεντρικών φυλακών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, εντός του κελιού του Σάββα Βέργα βρέθηκε τηλεόραση, «προνόμιο» το οποίο του είχε απαγορευτεί καθώς σε βάρος του διερευνώνται πειθαρχικά αδικήματα λόγω του προηγούμενου περιστατικό που φώναζε και απειλούσε δεσμοφύλακες, όταν του απαγορεύτηκε η μετάβαση του στην Πάφο για να επισκεφτεί τη μητέρα του που ήταν άρρωστη. Τότε είχε τεθεί και πάλι σε απομόνωση για 6 ημέρες.

Με βάση τους κανονισμούς των Κεντρικών φυλάκων, όταν σε βάρος ενός κρατουμένου διερευνώνται πειθαρχικά αδικήματα, κατάσχονται οι ηλεκτρονικές τους συσκευές.

Ωστόσο, ο τέως Δήμαρχος φαίνεται να μην άντεξε να ακολουθεί τις υποδείξεις του σωφρονιστικού ιδρύματος και έτσι δανείστηκε, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, τηλεόραση από άλλο κρατούμενο της πτέρυγας του.

Ο Σάββας Βέργας όμως, δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους δεσμοφύλακες οι οποίοι αντιλήφθηκαν την τηλεόραση στο κελί του.

Ως εκ τούτου, αφού ενημερώθηκε η διεύθυνση των Κεντρικών φυλακών, διατάχθηκε νέα πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ενώ δόθηκαν οδηγίες και κλείστηκε εκ νέου σε απομόνωση.    

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera