«Εάν δεν προχωρήσει το θέμα Κετσπάγια…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στoν SuperΣΠΟΡ FM τόνισε για άλλη μία φορά ότι προτεραιότητα της διοίκησης της «Κυρίας» είναι η σύναψη συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Εάν δεν καρποφορήσουν οι επαφές, τότε θα κοιτάξουν για άλλες επιλογές..
 
«Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. Όταν έγινε η αρχική προσέγγιση ήταν ακόμα στην ΑΕΚ και αυτό είπε και στον πρόεδρο. Όταν αποδεσμεύτηκε εμείς προσπαθήσαμε ξανά και συνεχίζονται οι προσπάθειες. Η αντιπροσωπεία που πήγε στην Αθήνα αποτελείται από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Ανδρέου και τον γενικό διευθυντή Μαρίνο Μήτρου  και θα συζητήσουν με τον Κετσπάγια το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σήμερα είναι η συνάντηση χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Να κάνουμε λίγη υπομονή και μόλις έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε» είπε αρχικά.
 
 
Τι θα προταθεί στον Κετσπάγια: «Έγινε συζήτηση για το πώς θα προσεγγιστεί ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλά καλύτερα να περιμένουμε. Όταν και εφόσον κλείσει θετικά το θέμα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το πλάνο».
 
Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές προπονητών: «Το είπαμε και στην ανακοίνωση ότι ο Κετσπάγια αποτελεί την προτεραιότητα της διοίκησης. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα και τότε θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε με τις άλλες επιλογές που έχουμε ενώπιον μας».