Βαριές κουβέντες στην αντεξέταση της πρώην του Θωμά για το τριπλό φονικό

Αποκύημα της φαντασίας αποκάλεσε ο δικηγόρος του 31χρονου κατηγορούμενου, Χρίστου Θωμά, τα όσα η βασική μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε, τόσο στην κατάθεση της,  όσο και ενώπιον του Κακουργιοδικείου, για την υπόθεση του τριπλού φονικού της Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015,  με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.
 
Η 33χρονη πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου, η οποία φέρεται ως η αφορμή για την αντιδικία που ξέσπασε μεταξύ των δυο πλευρών, παρουσιάστηκε και σήμερα στο δικαστήριο για σκοπούς αντεξέτασης, σε μια διαδικασία που χρειάστηκε να διακοπεί για μισή ώρα, όταν απειλήθηκε επεισόδιο με συγγενείς των θυμάτων. Αρχικά υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση συγγενών με τον 31χρονο, ενώ όταν κινήθηκαν απειλητικά προς το εδώλιο του κατηγορουμένου, απομακρύνθηκαν από την αίθουσα με την παρέμβαση της αστυνομίας.
 
Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό στη σημερινή διαδικασία, καθώς νωρίτερα μια άλλη συγγενής των θυμάτων ξέσπασε την ώρα της αντεξέτασης , βρίζοντας την μάρτυρα κατηγορίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός της αίθουσας.
 
Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, η υπεράσπιση επιχείρησε να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία της 33χρονης, η οποία υποστηρίζει πως ο Θωμά τη ζήλευε παθολογικά, την κτυπούσε και απειλούσε τόσο την ίδια όσο και τους αδελφούς Ντορζή, αφού πίστευε πως δεν είχαν μια απλή σχέση μέσω του facebook.
 
Ο  δικηγόρος του κατηγορούμενου αναφέρθηκε δε σε μήνυμα που η 33χρονη απέστειλε μετά το πέρας της προηγούμενης διαδικασίας, σε κοπέλα με την οποίαν ο Θωμά διατηρούσε και διατηρεί σχέση, γράφοντας της "Που εννά σου τον κάτσω μέσα θα δεις τα ωραία", κάτι το οποίο η ίδια δεν αρνήθηκε.
 
Η υπεράσπιση υποστήριξε ακόμη πως η σχέση της 33χρονης με τον κατηγορούμενο ήταν περιστασιακή, ότι γνώριζε πως ο 31χρονος είχε παρόμοιες σχέσεις, πως δεν ήταν αυτός που τη ζήλευε, πως ήταν η ίδια που υποκινούσε την αντιπαράθεση με τους αδελφούς Ντορζή και ότι δεν είχε απλά μια φιλική και εξ αποστάσεως σχέση μαζί τους.
 
"Είναι αποκύημα της φαντασίας σου " ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης προς την βασική μάρτυρα κατηγορίας, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι όλα έγιναν για να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας στην ίδια και να φύγουν, όπως είπε, οι ενοχές της για τα όσα προκάλεσε με τις πράξεις της.
 
Με την ολοκλήρωση της αντεξέτασης το δικαστήριο όρισε την 8η Νοεμβρίου ως νέα ημερομηνία για συνέχιση της διαδικασίας, κατά την οποίαν αναμένεται να κληθούν κάποιοι άλλοι μάρτυρες.
 
  

Δειτε Επισης

Εν αναμονή της επιστημονικής γνωμάτευσης το Συνοδικό-Δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες
Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο
Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε 55χρονος-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028