Πήγε για προσκύνημα, της έκλεψαν το κινητό και το βρήκε θαμμένο (pics)

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι κλέφτες που κτυπούν ακόμα και μέσα στις εκκλησίες. Μετά τα πρόσφατα κρούσματα σε Όμοδος και Λεύκαρα αυτή τη φορά «χτύπησαν» στο εκκλησάκι του Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο που εορτάζει σήμερα.

 
Σύμφωνα με τη καταγγελία που έγινε από πολίτη στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ online οι κλέφτες έκλεψαν κινητό τηλέφωνο iphone από γυναίκα την ώρα που βρισκόταν στη σειρά για να προσκυνήσει.


Αμέσως η γυναίκα κλείδωσε το κινητό της και μέσω της ειδικής υπηρεσίας που διαθέτουν τα τηλέφωνα εντόπισε το στίγμα του μέσω του GPS ενώ ειδοποίησε  και τους υπεύθυνους της εκκλησίας για την κλοπή, οι οποίοι όπως της είπαν δεν ήταν η μόνη, αφού ήδη είχαν δεχθεί καταγγελίες για κλοπή ενός ακόμα κινητού και ενός πορτοφολιού.
 
Η γυναίκα μετέβη μαζί με το σύντροφο της στο σημείο που υπήρχε το στίγμα του κινητού της χωρίς όμως να το εντοπίσει . Λίγο μετά τις 12 χθες το βράδυ κατάφερε να το εντοπίσει θαμμένο στο σημείο, μαζί με ακόμα ένα κινητό τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτιού.

 
Οι επίδοξοι κλέφτες φαίνεται  να γνώριζαν για το σύστημα ασφαλείας που διαθέτουν τα τηλέφωνα και τα άφησαν κρυμμένα στο συγκεκριμένο απόμερο σημείο, μέχρι να φύγουν οι ιδιοκτήτες για να μπορέσουν να τα πάρουν χωρίς να εντοπιστούν.
 
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών εντός των ιερών ναών και η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.
 

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)