Τρεις αλλαγές ο Απόλλων, τέσσερις η Ομόνοια!

Και οι δύο ευρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έπειτα από ανεπιτυχή αποτελέσματα και φυματικές εμφανίσεις χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο «Τσίρειο», τόσο ο Απόλλων όσο και η Ομόνοια θα εμφανιστούν με αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με τα πρόσφατα παιχνίδια τους.
Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Εμάνουελ άφησε εκτός ενδεκάδας τους Βασιλείου, Ζοάο Πέδρο και Μπεντόγια, τις θέσεις των οποίων πήραν οι Γκόμες, Σαρδινέρο και Κυριάκου αντιστοίχως.
Από την πλευρά του, ο (τιμωρημένος απόψε) Τζον Κάρβερ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», αφού αντικατέστησε τους Νασιμέντο, Παντελιάδη, Αγκάγεφ και Κύπρου με τους οι Κατελάρη, Σοϊλέδη, Κλέιτον και Ντάρμπισαϊαρ αντιστοίχως.
ΑΠΟΛΛΩΝ (4-1-4-1): Βάλε - Στυλιανού, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Γκόμες - Σατσέτι - Σαρδινέρο, Κυριάκου, ντα Σίλβα, Παπουλής - Γκιέ Γκιέ.
ΟΜΟΝΟΙΑ (4-4-2): Παναγή - Κωνσταντινίδης, Φλορέσκου, Βύντρα, Σοϊλέδης - Κατελάρης, Τουρέ - Κλέιτον, Μαργκάσα - Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ.