Επιχείρηση οργίων και ανταλλαγής συντρόφων στην Κύπρο

Όπως γίνονται τα swinger πάρτι σε όλο τον κόσμο γίνονται και στην Κύπρο. Οι διοργανωτές των πάρτι η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη διαθέτουν ιστοσελίδα στο διαδίκτυο μέσω της οποίας οι Κύπριοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν πότε είναι προγραμματισμένο το επόμενο πάρτι καθώς επίσης και να γίνουν μέλη στο club.

Για… ανοιχτόμυαλα ζευγάρια

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τα πάρτι απευθύνονται σε ανοιχτόμυαλα ζευγάρια και σε ελεύθερες γυναίκες. «Αν είσαι ένας περίεργος πρωτάρης που θέλει απλά να βλέπει ή ένας βετεράνος του είδους σίγουρα θα βρεις αυτό που θες στα πάρτι μας. Όταν ενταχθείς στο club θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν περιτριγυρίζεσαι από μανιακούς του σεξ αλλά από καθημερινούς ανθρώπους που είναι λίγο πιο τολμηροί,» αναφέρει η σελίδα.

Σε απομονωμένες επαύλεις

Τα πάρτι που διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποτε έχουν όριο ηλικίας και κάποτε όχι ενώ οργανώνονται και πάρτι με θεματικές βραδιές. Οι τοποθεσίες τον πάρτι παραμένουν μυστικές και συνήθως γίνονται σε απομονωμένες βίλλες μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Θεματικές βραδιές

Οι θεματικές βραδιές περιλαμβάνουν τις κανονικές βραδιές στο τέλος των οποίων οι συμμετέχοντες ψηφίζουν τον καλύτερο, βραδιές για ζευγάρια και για ελεύθερες γυναίκες, βραδιές «gangbang» για τις περιπτώσεις που γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια βραδιά με πολλούς άνδρες.  Ένα άλλο είδος που προσφέρεται στους τολμηρούς Κύπριους που συμμετέχουν στα swinger parties  είναι οι βραδιές φετιχ που σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει απευθύνεται σε «σκλάβους που θέλουν βρουν το αφεντικό τους και σε αφεντικά που θέλουν να βρουν σκλάβους».

Το επόμενο event

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το επόμενο event είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου σε έπαυλη που η τοποθεσία της δεν δημοσιεύεται. Πάντως τα προηγούμενα δύο πάρτι διεξήχθησαν στη Λεμεσό.

Το πάρτι απευθύνεται σε ζευγάρια και ελεύθερες κοπέλες με όριο ηλικίας τα 49 ενώ θα προσφέρονται δωρεάν ποτά και σνακς. Στην έπαυλη θα υπάρχει playroom μερικά ιδιωτικά δωμάτια και κάποιοι «ανοιχτοί χώροι».
Οι παρευρισκόμενοι εάν το επιθυμούν θα μπορούν να φοράνε και μάσκα για να μην είναι αναγνωρίσιμοι. Σημειώνεται πως απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση των πάρτι.

Μόνο για μέλη

Για να παρευρεθεί κάποιος σε αυτά τα πάρτι πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέλος του club. Κάποιος μπορεί να γίνει μέλος μέσα από τη σελίδα πληρώνοντας την συνδρομή του που ανάλογα με την περίπτωση κυμαίνεται μεταξύ 30 και 250 ευρώ.

Σύμφωνα με τους οργανωτές τα μέλη του club στην Κύπρο ανέρχονται στα 176.
  

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση