«Κανείς δεν πόνταρε σε εμάς, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε…» (βίντεο)

Ξεκάθαρος ότι ο ΑΠΟΕΛ βλέπει την ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά παράλληλα και την κατάκτηση των εγχώριων στόχων ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γιανγκ Μπόις.
 

Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπατε ότι θα ήσασταν ευχαριστημένος και με την ισοπαλία, το ίδιο ισχύει και τώρα: «Το καλύτερο θα είναι η νίκη και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε. Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα και μια ισοπαλία θα ήταν καλή αλλά εμείς θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για την Γιαγνκ Μπόις: «Είδαμε και τα δυο παιχνίδια της Γιουνγκ Μπόις, έχουν καλή ομάδα, δεν αλλάζουν το 4-4-2, έχουν παίκτες ε ποιότητα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και αν το καταφέρουμε αυτό θα κυνηγήσουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Και με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο αλλά οι ποδοσφαιριστές μου το πίστεψαν. Το παιχνίδι αυτό θα είναι επίσης διαφορετικό και υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με τον πλαστικό χλοοτάπητα., Όταν μπήκαμε στον όμιλο δεν ήμασταν φαβορί, δεν θα πόνταρε κανείς σε εμάς αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
 

Για το γεγονός ότι η Γιανγκ Μπόις δεν μπορεί να σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια: «Βεβαίως και ξέρουμε ότι έχουν κακά αποτελέσματα. Λείπει και ο βασικός επιθετικός ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν και άλλοι καλοί επιθετικοί αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την καλή αμυντική λειτουργία για να μην δεχθούμε γκολ».

Αν προτιμά για καλή πορεία στην Ευρώπη ή το πρωτάθλημα: «Θα προτιμούσα και τα δυο. Τώρα κοιτάζουμε την Ευρώπη. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τον μεγάλο στόχο της επόμενης χρονιάς. Άρα θα κυνηγήσουμε και τα δυο».